sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Rouva, ei neiti enää

Hei! Nyt kun tuore aviomies meni vielä huilaamaan, on tällä tuoreella rouvalla/vaimolla/ aviopuolisolla aikaa tulla kirjoittamaan pikainen päivitys eilisestä:) Valtavasti on kerrottavaa:)

Osittain harmikseni sanon, että jännitys ei ikinä iskenyt:) muutama perhonen lehahti vatsanpohjassa, kun suntio kysyi lupaa avata kirkon ovet. Ja nekin perhoset melko nopeasti lentelevät pois:) olisin toivonut hieman jännitystä lisää:)

Edellisenä yönä nukuin täyden yön ja aamusta sain syötyä hyvin, toisin kuin Sulo. Aamulla tuli viesti"sano mulle jotain rauhoittavaa. Enää mua ei jännitä, oon vittu Ihan paniikissa. En ole nukkunut kuin 2h, maha on sekaisin ja olen oksentanut kahdesti. Enää en pelkää että pyörryksiin alttarille, mä pelkään että mä oksennan" onneksi oma olo ei ollut moinen! Kuulemma olo oli helpottanut kun pappi oli tullut sanastoon heittämään "legendaarista läppää".

Pappi puhui superkauniisti ja rennosti ja sai kaikilta vierailta rutkasti kehuja. Ihan muutama liikutukseen kyynel vierähti poskelle lauluesityksen aikana (tässä kohtaa oltiin jo mies ja vaimo ja meille laulettiin " oothan tässä vielä huomenna". Muuten selvisin lähes kyyneleittä koko päivän. Suuri hymy ja luotto ja varmuus loistivat minusta koko päivän. Toisen kerran kyyneleet nousivat kun sain tanssia häävalssia aviomieheni kanssa uudelleen illan viimeisenä hoitajana. Sain keskittyä vain meihin 100% ja silloin ensimmäistä kertaa takaraivoon iski mitä sitä on tänään tehty:)

Juhlapaikalla näytti kauniilta ja ohjelmanumerot onnistuivat paremmin kuin hyvin! Tarkemmin mm. Ohjelmanumeroista tulossa erikseen:) Tunnelma häissä oli lämmin ja välitön. Oli mahtavaa, että läsnä oli niin paljon kavereita<3

Yötä vietimme K:n siskon järjestämässä mökissä, joka oli laitettu kauniiksi ja ruoka oli hyvää. Mökki sijaitsi nätisti järven rannalla. Pakko sanoa että illan viimeisten tuntien aikana en odottanut mitään muuta niin paljon kuin sitä, että pääsin kömpimään K:n viereen.

Kiva ylläri ei ollut se, että K:n sisko oli piilottanut makuuhuoneeseen kamalaa ujellusta pitävän herätyskellon, joka alkoi ulvomisen 2.30...toisen kerran kello pärähti olohuoneen uumenissa klo 5....Huoh:D

Iso miinus oli se,että sain rintaliiveistani hirveät hakkaus"vammat". Niistä silikoniosista, osa syy varmasti oli helteellä. Toiselle puolelle sain jopa 2 peukalon kokoista vesikelloa, jotka puhkesivat yöllä, toiselta puolelta olen ihan vereslihalla.. En siis suosittele noita liivejä kesähäihin.

Kampauksesta tuli hyvä ja itsetehty meikki ylitti odotukseni ja kesti hienosti koko päivän!

Tänään olimme tosiaan ottamassa kuvat maalla. Sain kehuj siitä, että olin eniten heittäytynyt morsian, jota kuvaaja oli kuvannut(tämä kiitos siis siitä, että en välittänyt puvun likastumisesta). Kuvauspaikalla kyllä satoi koko kuvausajan, toivotaan, että kuvista tuli hyviä:)

Duomme oli loistava, suosittelemme:Duo Menox. Ruoka oli huikeaa, suosittelemme: Hakalinna, pappi oli ihana, suosittelemme: Mika Kyytinen ja mahtava oli myös kuvaajamme Ville Erkkilä, suosittelemme :) Kukista supersuuri kiitos Sanna Oikariselle, kukat ylittivät odotuksemme!

Huoh, kovin paljon olisi jo heti kerrottavaa teille:) yritän nyt kuitenkin jakaa asiani useammalle postaukselle, varsinkin kun saan kuvia ja muuta materiaalia mm. Juhlapaikalta:)

Upea oli päivä, kaikki sujui moitteettomasti ja nyt täällä on erittäin onnellinen Rouva Tiia Kultanen-Laine:)

Lisäänpostauksia tulossa vielä ennen häämatkaa ja rutkasti vielä matkan jälkeen, stay tuned!!

4 kommenttia:

  1. Onnittelut! Kuulostaa todella onnistuneilta juhlilta. :)

    VastaaPoista
  2. Voi ihanaa, onnea! Kuulostaa täydelliseltä jos unohdetaan sulhon oksentelu ja se herätyskello :D

    En malta oottaa kuvia ♥
    Ja mikä sukunimi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiiitos:) Pian teidänkin päivä koittaaa:) Ihanaa:) Lisää kuvia tulossa vielä useassa postauksessa:)

      Poista

Kiitos kommentistasi!