lauantai 6. heinäkuuta 2013

Kakkukatastrofi ratkaistu ja biksut häämatkalle löydetty

Ensinnäkin nyt on tähän alkuun pakko hehkuttaa erästä ystävääni Ninnua. Harvassa ovat sellaiset ihmiset, jotka ilman suoraa sanomista ymmärtävät, että kaikki ei ole hyvin tai että johonkin ei olla tyytyväisiä ja vielä harvemmassa ne, jotka tarjoutuvat tekemään asialle jotain pyytämättä:) Minun elämässä on muutamia ja Ninnu on ehdottomasti yksi heistä.

Kyselin Ninnulta neuvoa/ajatuksia liittyen pitopalvelun rouvan kanssa käytyy kakkuepisodiin. Hän olis sitä mieltä, että ongelmaa ei pitäsi olla. Olin jo sopinut ja tyytynyt siihen, että saan valkoisen kakun, jossa on alareunassa musta nauha. 

Kakut tulevat olemaan telineessä omilla tasoillaan kun kuulemma tommonen kerroskakkukaan ei oikein onnistuisi.

Eilen sain Ninnulta viestin, jossä hän kysyi miten tämä kakkujupakka nyt ratkesi ja kerroin että päädyimme moiseen ratkaisuun. Ja sitten ihan yhtäkkiä Ninnu lupautui tekemään kakkuumme koristeet, tuomaan ne paikalle ja koristelemaan kakun:)!!

Jos Ninnu ei asuisi niin kaukana, olisin alunperinkin tilannut häneltä koko kakun:) 

Mutta siis, nyt saan kukkakoristeita kakkuun:) ALustavana ajatukseni on laittaa mustia/hopeita gerberoita jotnekin tähän tyyliin:

Toki ilman vauvaa ja eri väreillä:) Lisää ihnuuksia voi käydä katsomassa tästä.

Olen tosi iloinen ja tyytyväinen, että kakustamme i tule niin pelkistetty kuin pelkäsin:) Kiitos Ninnu<3

Ninnu on tehnyt meille aiemmin mm. kihlajaiskaku, K:n synttäri kakun ja mun synttärikakun:)

synttärikakku

Kihlajaiskakku

K:n synttärikakku


Kävin pyörähtämässä tänään kaupungilla kampauksen jälkeen. Etsinnässä olivat bikinit ym. rantavaatteet häämatkaa varten. Bikinit löytyi ja tämmöiset tarttui mukaan:





1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!