perjantai 5. heinäkuuta 2013

Rentouttava viikonloppu ja vielä rentouttavampi ensi viikko?

Tänään sitten koitti se päivä kun melkein 2 vuotta kestanyt työsuhde tuli päätökseensä ja on aika astella syksyllä kohti uusia haasteita. Haikeat on fiilikset, sillä tunsin tuossa työssä löytäneeni sen oman juttuni. Onneksi uusi työni tulee olemaan lähes samanlaista ja onnekseni noissa hommissa vaihtuvuus on määräaikaisuuksien vuoksi suuri, joten saattaapi olla, että löydän itseni vielä joskus samoista hommista. Virallisesti päivystän vielä puhelimen päässä maanantain ja tiistaina klo 12.15 asti. Mutta työpuhelin ei ole työasioissa soinut lähes kahteen viikkoon kun kaikki on lomalla, joten saanen koristella maanantaina juhlapaikkaa kaikessa rauhassa:) Voin siis periaatteessa jo huutaa:LOMAA!!!!! Mä en millään pysty sisäistämään, että mulla on a) alkanut loma ja että b)mulla on oikeasti loma:D Saatika c) että syksyllä on edessä uudet haasteet työrintamalla. Mä olen ihan vaan viettämässä viikonloppua.

Mutta tiistaina klo 12 mulla on varattu aika kuumakivihierontaan, joten eikös se ole hyvä virallinen aloitus lomalle:)? 

Tänään olisi tarkoitus K:n kanssa käydä läpi mihin järjestykseen pöydät asetellaan saliin, sillä niitä ollaan menossa laittamaan juhlapaikkaan maanantaina. K ei tule mukaan ja on huomisesta lähtien viikonlopun mökillä. Itse en uskalla lähteä, sillä kaulassani on edelleenkin näkyvissä jäljet ötökän puremasta, jotka sain melkein kk sitten. 

Nyt on pinna jo hieman löysentynyt, mutta perhoset eivät valitettavasti ole palanneet takaisin mahan pohjaan. Tarkoituksenani on ottaa viikonloppu löysin rantein, vaikkakin hääjuttuja viimeistellen ja ensi viikko vielä rennommin. Katsotaan kuinka morsmaikun käy. 

Tänään luvassa tosiaan pöytäjärjestelyjen miettimistä sekä juomien riittävyyden laskemista ja ostoslistan päivitys. Sitten luvassa leffaa kotisohvalla:) Toivottavasti K tajusi vinkin ja tuo jotain leffaherkkuja;)

Huomenna luvassa koekampaus, johon tietenkin aion mennä täydessä tällingissä, jotta näen miten kampaus sopii koruihin ja meikkiin:) Tämän jälkeen lähden shoppailemaan ihania kesä/rantavaatteitta häämatkaa varten (pitäähän sitä jotenkin nollata;)). Käyn myös tapaamassa ihanaa ystävääni ja hakemassa lainaksi vielä yhden tavaran häitä varten.

Sunnuntaille ei vielä ole suurempaa ohjelmaa. Kuulutuksemme luetaan klo 10, mutta tuskin olemme vaivautumassa kirkkoon uudestaan. Myös yhden tuttava pariskunnan pitäisi tulla kahvittelemaan (teimme ilkeän tempun.Kaveri kysyi lupaa ottaa avec, jonka nimeä emme edes tiedä, häihimme 2 vkoa ennen häitä. Olimmo jo muutenkin tehneet sen päätöksen, että häissämme ei ole vieraita joita emme tunne. Näin ollen hän joutuu tuomaan tämän avecin näytille sunnuntaina saadakseen ottaa hänet mukaan;))

Mulla on tehtävälista viikonlopulle, joka sisältää mm. soittolistojen syöttämisen spotify:n ja pidikkeiden valmistamisen. Näitä koitan tehdä rennoin mielin la iltana ja su päivänä.

Ensi viikosta toivon melko rentoa. Maanantaina tosiaan koristelemaan juhlapaikkaa. Tiistaina täyttä nollausta;kuumakivihieronta ja itse ilkimys 2 pikkuveikan kanssa. Ke saapuvat kauan odotettu kaaso ja bestman ja liuta muita kavereita. Päivä menee kynsiä laittaen ja siskopuolen kanssa juoruten. Illalla on tarkoitus vihdoin palaveerata kaason ja bestmanin kanssa saman pöydän ääressä. Torstaina luvassa kirkkoharjoitukset ja huisia ektraohjelmaa, josta paljastan vasta torstaina. Perjantaille ei vielä luvassa ainakaan minulle muuta ohjelmaa kuin siirtyminen hotellillle yöksi kaason kanssa ja todennäköisesti jo saapuneiden vieraiden kanssa illalliselle ja Jazzkadulle:) Ei kuulosta huonolta viikolta lainkaan..


Hmm...lauantaillekin oli vielä jotain ohjelmaa....mitäs se oli...Ai niin:)!!Lauantaina musta sitten tulee rouva:)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!