torstai 11. heinäkuuta 2013

Yllärin paljastus

Olen niin kovasti halunnut paljastaa teille erään suunnitelman, joka liittyy sulhaseeni. En enää malta pitää asiaa sisälläni vaan kirjoitan ajastetun päivityksen, jotta saan purettua tätä oloa:)

Kimmon polttarit eivät menneet ihan siten kuin hän olisi toivonut. Mutta ei siitä enempään. Päätimme sitten veljeni kanssa, että järkkäämme jätkäporukalle jotain kivaa kun saamme keskiviikkona läjän kimmon kavereita Poriin. Olemme suunnittelleet veljeni kanssa vähän niin kuin polttareiden jatkot.

Menemme ensin aamupäivällä pelaamaan minigolfia porukalla. Mukamas kaasoni on toivonut tätä ja olen vain sattunut saamaan pojat mukaan. Tämän ohjelmanumeron tarkoitus on vain saada jälkikäteen sellainen asetelma, että ohjelmaa oli järjestetty koko päiväksi.

Tämän jälkeen menemme porukalla meille syömään, jonka jälkeen minä, K, kaaso ja bestman lähdemme kirkkoharjoituksiin ja muut "polttareihin" osallistujat keksivät tekosyyn miksi eivät tule mukaamme Pomarkkuun. Eräs polttariporukan jäsen hakee sitten muut Porissa olevat ja tuo heidät kirkolle.

Sinä aikana kun olemme kirkkoharjoituksissa, polttariporukka saapuu ulos odottamaan ja ovat siellä valmiina kun astumme ovista ulos. Minä ja kaaso jäämme juhlapaikalle ja muuta lähtevät kohti ensimmäistä etappia.

Ekana K viedään kokeilemaan purjalautailua. Tähän eivät osallistu muut. K on puettuna samoihin vaatteisiin kui polttaripäivänään. Kun purjalautailua on testattu, on aika siirtyä poikien kanssa pelaamaan paintballia. Paintballia pelataan 2 tapaa. Perustyyli ja metsästys. K:lle on ostettu puputamineet, jota saa laittaa päälleen ja olla välillä saaliin roolissa;)

Tämän jälkeen osa porukasta (kaikki eivät pääse mukaan) lähtee meille grillaamaan ja saunomaan. Tai tarkemmin saunomaan, minä hoidan grillaamisen ennen kuin porukat tulevat. 

Saunomisen lomassa on tarkoitus tuoda pieni kosto K:lle ja hänetkin laitetaan istumaan saumassa havujen päälle, hänelle tehdään jonkinlainen turvehoito ja hän joutuu vastaamaan morsiameen liittyviin kysymyksiin:)

Tälläistä luvassa siis kirkkoharjoitusten jälkeen jätkille, kun likat jäävät tekemään hommia. Onneksi hommia mennään porukalla tekemään vielä perjantaina, joten ei huomenna tarvitse morsiamenkaan hötkyillä.

Ja nämä tapahtumat tapahtuu siis torstaina 11.7 (taidan kirjoittaa tätä välillä unohtaen, että olen kirjoittanut tämän etukäteen).

K on kovasti toivonut saavansa tehdä jätkien kanssa jotain kun he ovat täällä, toivottavasti hän osaa arvostaa tätä:) Pakkaan myös pojille mukaan vähän ruokatarpeita matkan päälle, ettei tarvi nälissään olla:)

P.S Me varasimme vantaan Flamingosta meille hotelliyön 16-17.7, saadaan siitä sitten lähteä lomalle:) Harmi vaan, että ei kovasti keritä nauttimaan hotellista, kun olemme siellä vasta noin klo 20. Siellähän olisi vaikka mitä:)!!

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!