tiistai 2. heinäkuuta 2013

Mikä otsikoksi

Hmm..en nyt keksinyt mitään järkevää otsikkoa tähän. Olen ollut tänään tekemässä etänä hommia ja heti kun hommat tuli hoidettua, iskin hääjuttjen kimppuun. Tänään pitää siis päivittää To Do listaa nimittäin niin hyvin sain hommia tehtyä:) Taustalla soi mun polttari CD, joten ei ihme, että hommat luonaa. Jotenkin aivan uskomatonta, että häät on jo reilun viikon päästä!! Ei pysty edes käsittämään miten vähän aikaa siihen on.

Tosiaan noita nimikylttejä on nyt 10+10 liian vähän, joten kaaso saa tuoda mulle tullessaan lisää. Nämä askartelut viimeistellään siis paria päivää ennen häitä. Nuo korttitelineet on tarkoitus tehdä viikonloppuna. Muuten taitaa olla asiat melko hyvällä mallilla.

Tylliä koristeluun pitää vielä hakea, sen ajatelin nakittaa kaasolle;) Tänään sain aikaiseksi näprätä viimeistely juttuja kuten infojen kirjoittamista, hääbingon muokkaamista jne. Onneksi kyse on vain enää pienistä jutuista, mutta paljon sitäkin työtä oli. Niin paljon, että kun olin levittänyt tavarat makuuhuoneeseen, hukkasin kännykkäni sinne kaaokseen:D

Hääkamera ohjeineen

Kaulinleikin kaulimet

Pusukellot ohjeineen
Musta nuo kaulimet muistuttaa enemmänkin vauvajuhlien kaulimilta, mutta kun K osallistui ja valitsi väreiksi mieluummin vaaleat kuin tummat sävyt niin pitihän tähän tarttua:) Hänestä vaaleanpunainen ja sininen kuvaavat enemmän morsianta ja sulhasta kuin tummat versiot.

Häissämme tulee siis olemaan vapaaehtoisena"ohjelmana! nuo pusukellot sekä hääbingo. Tein myös parille työkaverille häiden arvostelulomakkeen kun he kovasti kiusasivat, että voivat kyllä tulla neljät häät ohjelman tapaan arvostelemaan takariviin;)

Stressi on viikon verran ollut nyt niin valtava hää ja asuntojuttujen keskellä, että en muista koska olisi ollut edes hetki päivässä kun en ole miettinyt jompaa kumpaa asiaa. Tarvitsisin nyt pienen hetken jotain sellaista tekemistä, että ajatukset eivät voisi pyöriä näiden asioiden ympärillä....JOs olen koneella, naputan/etsin koko ajan jotain häihin liittyvää....töissäkin ajatukset harjailevat ja puhelin soi koko ajan.

Sanon nyt vielä kerran. Älkää ostako ensiasuntoa ja suunnitelko häitä, muuttoa ja häämatkaa SAMAAN AIKAAN! On hullun hommaa! Onneksi huomenna allekirjoitetaan kauppakirjat ja sitten unohdan asuntoasian häihin asti!!

Lauantaina on koekampaus ja sen jälkeen aion mennä kaupungille ja piristää itseäni ostamalle häämatkalle jotain kivaa ;) ja kivaa:) Eli myös rantavaatteet hakusessa:) Oli ihanaa lukea, etttä Samoksen 31 päivästä noin 29 on pouta päiviä:)

Tänään olisi vielä tarkoitus leikellä vieraskirjan väliin tulevat lappuset. Hääkamatkin on jo lajiteltu ja pakattu eteiseen, jotta ne voidaan sunnuntaina siirtää autoon, josta maanantaina juhlapaikalle. Maanantaina se rumpba sitten alkaa:) Hääviikon aikataulusta tulossa oma postaus:)

Mukaan lähtevät tavarat
Osa tavaroista on vielä mökillä tallessa, ne haetaan sieltä huomenna:)  

En pysty sanoin kuvailemaan miten outo fiilis on kun häät ovat jo ihan nurkan takana! Yli vuosi meni pohtiessa ja suunnitellassa ja nyt se päivä on pian täällä ja taitaa olla turvallista pian sanoa, että enää ei ole mitään tehtävissä järjestelyjen eteen:) Kyllä kaikki rupeaa olemaan mallillaan:)

Muutamat epävarmat tärkeät vieraat ovat varmistaneet tulonsa ja olen niin onnellinen<3 Päivästä varmaan tulee ihana!

2 isoa pulmaa meillä vielä on.

1. Meillä ei ole hääpäiväksi kuskia
2. Meillä ei ole häämatkaksi koiravahtia!

1 kommentti:

  1. Hääpäivä tulee tosi nopeasti, ja hujahtaa ohi vielä nopeammin! Muistakaa nauttia tärkeästä päivästä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!