sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kampausongelma ratkaistu ja morsiamen metsästys

Koenukuin viimeyönä tuon kampaukseni, sillä tulevan hääkampauksen tulee kestää sunnuntain kuvauksia varten melko hyvässä kunnossa, jotta aamusti ei ole kampauksen suhteen liikaa laitettavaa. Nukuin täysin normaalisti(=hyörein ja pyörein) ja kampaus pysyi oikeinkin passelina ja samalla tuli ratkaistua tuo ongelma kampauksen suhteen (kun en tuntenut oloani kotoisaksi kampausken kanssa). NImittäin alkuperäinen kampaus taisi vain olla liian "siistitty" minun makuuni:) Nyt kun kiharat hieman näkyvat etuprofiilissa ja hiukset ovat muutenkin hieman "sekaisin" on tuo kampaus paljon mukavamman näköinen:) Eilen jo keksin, että haluan, että osa hiuksista kieputetaan tuonna taakse eikä vain harjata suoraksi. Ja eilen valitsin "tiukan" kiharanutturan, jossa kiharat eivät näy eteen, tässä muutan mieleni:) 

Eilinen oli kammattu tähän tyyliin:


Ja nyt pyydän sitten kampaajaa tekemään enemmän tähän tyyliin:



Tänään heräilin jo 6.30, on se kumma miten ei saa nukuttua kun K on pois:) No, kömmin kyllä 8.30 takaisin sänkyyn ja nukuin vielä tunnin. Nyt ulkona on todella uskomaton sää, ja mulla on hirveä kiire. Nimittäin mä en todellakaan aio kökkiä hääjuttujen kanssa sisällä koko päivää. AIoin siis rykäistä nuo loputa hääjutut pois ja sykähtää sitten ottamaan aurinkoa! On ainakin hyvä motivaattori:)

Morsiamen metsästäminen alkaa sitten viimeistään kun palaan auringonpalvontaretkeltäni. Ajattelin kaivella morsianta ulos mm. katsomalla muiden romanttiasia hääkuvia ja videoita ym. Ne ovat yleensä saaneet minut oikeaan modeen:)


Alla vielä meidän läjä kiitoskarkkeja. Sain Mallalta lainaksi upean vadin joka sopii tehtävään oikein hyvin! Meillä on pöydissä sen verran tungosta, että 99% kiitoskarkit tullaan tarjoilemaan joko juomapöydässä tai jälkiruoan yhteydessä vieraille "ota tästä" metodilla.

Makeaa sunnuntaita!!

Tässä vielä morsianfiilistä herätteleviä kuvia:(ei varmaan toimi muilla:D)









1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!