perjantai 12. heinäkuuta 2013

viimeinen ilta neitinä

hei!

Nyt Se on koittanut, nimittäin viimeinen ilta neitinä:) huomenna tähän aikaan musiikki raikaa ja ollaan oltu rouva jo useita tunteja:)

Tulin nyt vielä jakamaan ajatuksia ja kuulumisia,kun huomenna niihin tuskin aika riittää:) tänään aamusti hoidettiin vielä muutamia asioita, kuten auton pesu ja siivous ja muutamien kuvien teettäminen. Sitten lähdimme koristelemaan juhlapaikkaa. Kaaso ja yksi apuri (sekä pojat kun saapuivat) tekivät kovin tehokkaasti hommia ja paikka oli juhlakunnossa jo klo 17.

Paikasta tuli parempi kuin osasin toivoa, kyllä kannatti kaikki Se selvittely ja valmistelutyö:)

Tänään on kyllä puhelin soinut. Soittelee bändinpojat,laulaja ja kuvaaja, joka oli menossa VÄÄRÄÄN kirkkoon:D onneksi soitti:)

Tällä hetkellä stressitaso on nollassa ja olo skumppalasien jälkeen tosi hyvä ja rento:) Uskallan jopa väittää että saan nukuttua ensi yönä.

Perhosia ei ole lainkaan vatsanpohjassa eikä taida vielä olla sulhasellakaan:) Tämä hyvä, jännittämätön ja varma olo taitaa "johtua" ihan siitä, että olen 1000% varma siitä, että minulla on huomenna käsipuolessani oikea mies:)
Eiköhän niitä perhosia huomenna silti vatsasta löydy.

Koristelujen jälkeen tulimme kaason kanssa hotellille ja pian lähdimmekin syömään ja istumaan iltaa K:n siskon ja erään ihanan ystävän kanssa.
Nyt olemme jo hotellilla huilaamassa ja keräämässä voimia huomiseen.

Tämä tyyni,rentoutunut ja onnellinen neiti toivottaa kaikille hyvää yötä ja seuraavan kerran kuulette minusta rouvana:)

10 kommenttia:

  1. ihanaa huomista hääpäivää, nauti täydellä sydämellä! :) <3

    VastaaPoista
  2. Voi oikein rakkauden täyttämää hääpäivää teille♥

    VastaaPoista
  3. ihanaa ja ikimuistoista päivää! Nauti päivästä!!! :) <3

    VastaaPoista
  4. Oikein ikimuistoista hääpäivää teille! :)

    VastaaPoista
  5. Teillä on hääpäivä jo käynnissä, toivttavasti se on oikein ihana ja rakkaudentäyteinen! Nauttikaa joka hetkestä, se on ohi niin pian. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!