keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Huh,huh! Nyt on ainakin hetkellisesti hyvä fiilis

Nimittäin meistä tuli tunti sitten asunnon omistajia:)! Aika kiva fiilis kun tietää, että tähän liittyen on nyt kaikki papreiasiat ja juoksemiset hoidettu:) Edessä on toki vielä sähköyhtiöiden ym. kilpailutus ja osoitteenmuutokset ym. mutta niitä en mieti nyt! Jos jotakin aioin delegoida on se näiden sopimusten järjesteleminen. Isäntä nimittäin saa kyllä luvan hoitaa ne:)! 

Tein tämän päivän osalta nyt päätöksen, että klo 16 asti saan tehdä muuttoon ja häihin liittyviä juttuja. Sitten hukutan stressini kotitöihin ja hiusten värjäämiseen (no oikei, se kyllä vähän on hääjuttu). Illalla sitten viimeinen agilitytunti Immun kanssa tällä kurssilla:)

Kivaa kun ihmiset ympärillä ovat innoissaan meidän talo hankinnasta:) Tulee itsekin hyvälle tuulelle kun onnitteluita satelee:) 

Mulla iski joku päivä hirveä pakkausvimme, joten tälläisen annan itselleni anteeksi:) Mutta muita asunto juttuja en stressää 3.7 2013 klo 16-15.7 välisenä aikana:) Halutessani voin jotain vielä hoitaa ennen häämatkaa, mutta pakko ei ole;)

Osoitteenmuutoksen ajattelin tänään tehdä. Häihin liittyen laitan ainakin massaviestiä muutamalle tyypille ja etsin K:n To Do listan. Hän oli huojentunut, kun muistaa, että hänellä on enää muutama tehtävä hoitamatta. Minä jaksan hieman sitä epäillä, koska listan pituus oli lähes A4 ja en usko, että hän on jo kaikki asiat hoitanut, mutta eipä tuo ole uskon asia:)

Niin ja meidän kuulutukset oli tämän päivän lehdessä:) Vaikka emme nyt sitten kuulutuksia kuulleetkaan niin ihana työparini toi minulle päivän lehden kun oli nimemme bonganneet ja nyt on paperiversio kuulutuksista tallessa:) 

Tässä vielä kuvia meidän uudesta unelmakodista:) Valitettavasti tuosta puuttuu kuvat saunasta ja alakerran vessasta.

P.S Voitteko muuten uskoa, että juuri kun olimme antaneet shekin asunnosta pankkivirkailijalle, kajahti sermin toiselta puolelta (joku mainos) Mendelssohnin häämarssi:) Varmasti oli joku merkki:)!

Tähän oli hyvä kuunnella tuo meidän kirkossa laulettava laulu ja marssit sekä häävalssi:) Muistui taas mieleen, että mikä on koko tämän suunnittelun ydin:) Ja se ei ole kakku tai pitopalvelu:) Kiitos Seida:)



leikkimökki,liukumäki ja hiekkalaatikko jäävät tontille


tontille jää myös palju






















Tiistaille tosiaan luvassa hierontaa ja Itse Ilkimys 2 3D pikkuveljen kanssa:)

8 kommenttia:

  1. Paljon onnea uudesta asunnosta ! :)Ja tsemppiä loppu rutistukseen ennen häitä :)

    VastaaPoista
  2. Onnea upean asunnon johdosta :) Toivottavasti stressi hälvenee ja perhoset palaavat takaisin vatsanpohjaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) toivotaan,että perhoset palaavat pikapikaa:)

      Poista
  3. <3 Paljon onnea uuden kodin johdosta! Teillä toteutuu monta ihanaa unelmaa tänä vuonna! <3

    VastaaPoista
  4. Vautsi mikä koti teillä on! Upeat puitteet :)

    VastaaPoista
  5. Vautsi mikä koti teillä on! Upeat puitteet :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!