perjantai 5. heinäkuuta 2013

Hääyön mysteeri ja muita mietteitä

Vietämme hääyön paikassa X. K:n sisko on järjestänyt meille hääyöpaikan omasta tahdostaan ja on selvästi järjestämässä sinne jotain muutakin kuin pelkät petivaatteet. Viikon aikana on tullut useampiakin yhteydenottoja. Milloin kysytty aamupalasta, milloin värimaailmasta, milloin aikataulusta ja milloin herkuista. Hmm...:) Kivaa kun ei tiedä mitä tuleman pitää...toisaaltaan se on ahdistavaa:D

Meillä ei ole vieläkään hääautolle kuskia, mutta eiköhän se vielä järjesty:) Ja koiralle onnistuimme saamaan meille kotiin viikoksi koiravahdin:) Jei:) Vaikka tietty hieman mua jännittää, kyseessä kun on puolituttu 17v tyttö kaverinsa kanssa. Olemme kuitenkin valjastaneet naapurit pitämään tyttöjä silmällä. Myös työkaveriani on pyydetty poikkeamaan meillä jossain kohtaa viikkoa katsomassa onko paikat kunnossa:) Kiva kuitenkin kun Immu saa olla lomaviikon kotosalla:)

Delegoin K:lle tehtäväksi hoitaa ostoslistan loput ostokset. Koska pinna on valmiiksi jo hiukan kiriä, en pystynyt sivutaamaan hänen yhtä puheluaan. Hän soitti Prismasta ja kyseli vinkkiä muutamaan ostoslistan ostokseen. Ja kun kerroin, että osaa noista asioistaa saa reilusti halvemmalla esim. Halpa-Hallista tai Lidlistä totesi hän "hei haloo, en mä rupea *** takia ravaamaan useassa kaupassa etsimässä halvempia vaihtoehtoja". Hän joka lähtiessään totesi, että on ihan P.A ja hän, joka ei suostunut siihen, että maksamme mm. kaulimista 10e/pala. Näitä kaulimia MINÄ etsin neljästä eri paikasta vain, jotta emme tuota summaa maksaisi ja löysin loppuen lopuksi viidennestä ne hintaan 7e/pala. Taas jotenkin särähti se fakta, että minä näen vaivaa tälläistenkin asioden eteen ja hän ei Toisaalta voi tietenkin ajatella, että minä teen asiat liian vaikeasti ja hän ei:)

No, nää on näitä meidän eroja ilmeisesti. perään kyllä laitoin viestiä, että tsemppaas nyt vähän:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!