sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Häämietteitä

Enää noin 6kk aikaa suureen päivään ja nyt ensimmäistä kertaa rupeaa pukkaamaan pientä ressinpoikasta. Ei mitää suurta, mutta pientä kuitenkin. Lähinnä kahden asian suhteen: koristeluiden+muiden askartelujen ja sen, saako mies hoidettua tehtävänsä ajoissa:D Eilen sain hänet vihdoin listani kanssa havahtumaan siihen kuinka paljon tehtävää, mietittävää ja muistettavaa on yhtä päivää varten. Puolessa välissä listaa mies jo väsähti ja mä en ollut vielä edes päässyt alkuun.

Koristeluissa ym. ulkonäöllisessä seikassa mua stressaa se, että näen kaason enää vain muutaman kerran ennen häitä ja kotopuolessa mulla ei ole juuri ketään auttamassa askarteluissa. Eli kun aikaa on vain puolivuotta, suunnitelmat ovat täysin auki ja apuvoimia ei ole lähellä, kuinka saamme kaiken ajoissa valmiiksi? 

Ja sitten se pieni stressin poikanen on tosiaan se, että miekkonen lupasi hoitaa oma-aloitteisesti monia asioita vielä tammikuun aikana. Itse jännitän, mahtaako näin käydä, sillä monesti on ollut tapana, että asioiden hoitaminen venyy:) Onneksi kuitenkin tämä ei stressaa minua tosissaan, ainakaan vielä:)

Koristelu ongelmaankin on toivottavasti tulossa apua, sillä ensi lauantaina tapaan erään ystäväni, jonka kanssa lähdemme kirjastoon etsimään inspiraatiota ja sitten suunnittelemme pöytäkoristeita. Toivottavasti saamme suunnitelmamme selväki, sillä pian loppuu aika ostaa kaikki tarvittava pikku hiljaa. On tosi paha ostaa mitään etukäteen, jos ei tiedä mitä haluaa. 

Huomenna soitan Juhlavaan, jahka pääsisin ystäväni kanssa hakemaan lisäpontta suunnitteluun puvunsovituksella:) Korut, kegnät ja huntu mukaan totta kai:) Samalla pitäisi muistaa kysyä myös hiuskorua ja vannehametta. 

Eilen illalla ja tänään sain vihdoin ja viimein vahvistusta ajatukselleni, että nyt saan "virallisesti" jo hötkyillä hääasioiden kanssa kun molemmat tulevat anopit totesivat, että heitä rupeaa jo jännittämään ja että eihän puoli vuotta ole enää pitkä aika:) Jes, pääsimme vihdoin ulos tästä "no onhan tässä vielä aikaa" "olette todella ajoissa" ringistä! Hah!:)

Vielä löytyy muutamia, jotka kovasti toitottavat,että onhan tässä aikaa ja että meillä on kaikki tosi hyvällä mallilla. Ja onhan meillä:) Mutta mielestäni suurin työ askarteluineen ja koristeluineen on kuitenkin edessä. Ja kun töitä pitäisi tehdä ja pikku hiljaa kaikki ostella niin siihen nähden sitä aikaa ei kyllä ole paljon.

Toistaiseksi voin ainakin lämpimästä suositella kaikille sitä, että ostaa kaikki tarvittavat asiat pikku hiljaa, ei tule taloudellista eikä ajallista stressiä, ainakaan niin nopeasti:)

Nyt vaan toivotaan, että lauantaina suunnitelmat selviävät ja pääsemme asioissa taas pitkästä aikaa eteenpäin:)

27.1 on häämessut POrissa, johon sulho lupautui lähtemään mukaan:) Ehkä sieltäkin pääsemme ammentamaan ideoita. Pikaista huomiota kaipaa myös musiikki puoli, sillä sekä eräs tuttavamme, että bändi toivovat saavansa biisi toiveemme mahdollisimman pian. Joten varmaankin ensi viikonloppuna isännän kanssa hyökätään sen aiheen kimppuun:)

5 kommenttia:

  1. Hyvä se on tehdä paljon valmiiksi jo nyt, puoli vuotta menee nopsaan. :) meillä nyt tosiaan vähän alle neljä viikkoa ja hommaa vielä on.. Istumajärjestys, hääkarkit, vieraskirja, jnejne.. Listalle tulee sitä mukaa uusia asioita, kun saamme jotain tehtyä ;) mutta ehkä tämä tästä, ei muuta kun hihat heilumaan :)

    VastaaPoista
  2. Mun mielestä on kanssa järkevää aloittaa ajoissa pikkuhiljaa suunnittelemaan, koska sitten se tekeminen ja stressi ei pamahda koko komeudellaan kerralla. Meillä on kanssa kuultu paljon tuota "olettepa te ajoissa ja onhan tuota aikaa vielä" ja voi että mua ärsyttää nuo sanonnat :D Eikun tsempit koristeluihin! :)

    VastaaPoista
  3. Moikka! Onko häihinne tarkoitus tilata hääbändiä? Jos bändiä ei ole vielä hankittu/löytynyt, ja jos sellainen kiinnostaisi, ota ihmeessä yhteyttä! Tässä on sähköpostiosoitteeni: erika.wikman@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos yhteydenotosta. tällä hetkellä meillä on bändi tiedossa:)

      Poista

Kiitos kommentistasi!