lauantai 26. tammikuuta 2013

Vieraskirja

Taisin löytää meille vieraskirjan:)

Olisi kaksi vaihtoehtoa, ensimmäinen:

Hinta 30.9e
Kirjan hintaan kuuluu hopeinen laatta valitsemalla kaiverruksella. Kirjassa olisi samat sydämet kuin serveteissämme ja sopisi väreihimme.

Tässä on toisenlainen:

Hinta 30,9e


Molemmat kirjat Now and Foreveriltä. Tässä vielä alimmaisen vieraskirjan teksti:

Tässä uudenlaisessa vieraskirjassa vieraat voivat juhlassanne kirjoittaa onnentoivotuksia, tervehdyksiä ja elämänohjeita pienille korteille teitä varten. Kortti pujotetaan takaisin talteen kirjan muovitaskuihin. Kirjaa voi käyttää useilla eri tavoilla esim. joku hääseurueesta voi jakaa vieraille pöytiin kortit ja kynät valmiiksi tai voitte lähettää ne etukäteen vieraille ohjeiden kera tai käyttää perinteisen vieraskirjan tapaan, jolloin kirja kortteineen kiertää vieraiden pöydissä. Yhteen koottuna niistä syntyy lumoava kirja täynnä ihania hääpäivän muistoja.

Kirjan kanteen on painettu hopeinen Sweet love sydänkuvio ja teksti A BOOK OF WEDDING WISHES. Jokaiseen pikkukorttiin on myös painettu hopeinen Sweet love kuvio ja teksti Share a wedding wish.

Pikku kortteja on yhteensä 84.
Kirjan koko on 11,5 x 20 cm.

Voitte halutessanne viimeistellä kirjan nimilaatalla (laatan hinta 6,90), johon on kaiverettu hääparin nimet ja hääpäivä.


 Pidän tuon jälkimmäisen ideasta ja korttien täyttö voisi olla hyvä ohjelma numero kun hääparia odotellaan esim.kuvauksesta. Mutta toisaiseksi huolestuttaa onko kortteja tarpeeksi. Hyvin riittää varmasti jos puolisot eivät tee omiaan vaan kirjoittavat yhteisen:) Pitää isännältä tänään kysellä mitä mieltä hän on:)


Ennen kirjan tilaamista pitäisi kumminkin selata nuo sivut läpi, sillä viimeksi sieltä jäi tilaamatta vaikka ja mitä:) Voisi samalla siis tilata myös unohtuneet asiat:)


2 kommenttia:

  1. Pidän kovasti tuosta jälkimmäisestä vieraskirjasta! Perinteisellä vieraskirjalla kun on tapana jumiutua johonkin pöytään ja kaaso saa juoksuttaa kirjaa vieraiden keskuudessa "koko illan".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puoliso oli sitä mieltä, että pitäisi ottaa peruskirja, koska ei kuulemma sukulaistemme runosuoni syki. Totesinkin sitten, että ehkä vain jätetään sitten tuo vieraskirja idea, en näe, mihin tarvitsemme kirjaa jossa on lista nimiä. Ajattelinkin että ehkä keräämme osallistujien nimet jossain eri muodossa, kuten kaulin kisassa:) Itsekin tykkäsin tuosta jälkimmäisestä:)

      Poista

Kiitos kommentistasi!