keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Helpotusta häämatkaan

Etsin meille potentiaalisia häämatka kohteita. Kovasti olen toivonut, että löytyisi joku sivusto, josta löytyisi valmiita häämatka paketteja, sisältäen jotain pientä kivaa extraa tuoreelle parille. (Mikäli teillä on tietoa moisista, vinkatkaa ihmeessä). Tiedän kyllä, että matkatoimistot pystyvät toiveista järjestämään kaikenlaista, mutta joku valmis paketti olisi aika kiva.

Kohteita etsiessäni löysin mm. tämän sivuston Tjäreborgilta. Tänne on listattu valmiiksi ns. Romanttisia hotelleja. Paljon hyvän oloisia vaihtoehtoja!


Myös Finnmatkat ovat listanneet hotelleitaan eri teemojen mukaan:


Mistäs te olette matkojanne etsineet? Kaipaatteko matkaan jotain aktiviteettejä? Ja mikäs teillä on budjetti tuon häämatkan osalta?

Tjäreborgilla ihastuin mm. seuraaviin kohteisiin:


Egypti, Magadi Bay: Junior Suite, All Inclusive 2160e/2hlö

Kreeta,Platanias: 2HH Imperial osassa merinäköalalla, aamiainen+illallinen 2690e/2hlö

3 kommenttia:

  1. Monissa häälehdissä esim. on mainoksia erilaisista paketeista :). Tjäreborgilta löytyy nimenomaan häämatkaosio, samoin esim. Mr. Travel mainostaa häämatkoja ja esim. Helin Matkat tarjoaa monenlaisia paketteja :). Varmasti kaikilla matkatoimistoilla on erilaisia settejä ja jos kertoo heille jotain toiveita ja budjettia, niin saa varmasti paljon vaihtoehtoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarviikin tsekata noi sun ehdottamat paikat:)Kiitos!

      Poista
  2. Hei! Olen molemmissa paikoissa ollut oppaana aikoinani ja lämpimästi voisin tuota Egyptin paikkaa suositella! Tai sitten myöskin kannattaa kurkata El Gounan hotellitarjonta. Tuo El Gouna on aivan ihanan romanttinen paikka häämatkalle ja satama alueelta kun löytyy mitä upeimpia aluksia ihasteltavaksi. Lisäksi ilmasto on lähes täydellinen!

    -Kati, elokuun 2013 morsian

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!