sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Huono mekonsovitusreissu!

Ihan hirveästi kaikkia ihania blogikirjoituksia ilmestynyt tässä "poissaollessani". Olin tällä viikolla koulutuksessa kolme päivää ja muutenkin viikko on ollut erittäin kiireinen, sillä koulutuksen ja töiden lomassa, olen yrittänyt hoidella käytännön järjestelyjä ensi tiistain koittavaa Portugalin matkaa varten:) Ja ei, se ei ole lomamatka. Koulutusmatka sekin, mutta varmasti todella upea kokemus. Olenkin käynyt Portugalissa Peniche nimisessä paikassa aiemmin. Silloin viivyin reissun päällä neljä viikkoa, se oli jo vuonna 2007. Nyt pääsen Vila de Marmeleiraan kera 40 muun kouluttautujan. 8 suomalaista, 5 portugalilaista ja loput siten, että osallistujia on 1-2/maa. Varmasti upea reissu tulossa.

Edelleen hääasiat jokseenkin jäissä joulun jäljiltä ja kiireen keskellä. Sisälehdet kutsuihin tuli jo ostettua, pian voisi siis varmaan ruveta niitä printtailemaan. Kohta voisinkin esitellä kutsustamme löytyvän tekstinkin. Mutta nyt siihen sovitusreissuun.

Kävin eilen Juhlavassa tapaamassa ihanaa pukuani, jo olikin ikävä:) Ja sain jopa tällä kertaa ottaa kuvia, ongelma oli vain se, että siellä oli niin paljon porukkaa, että en viittinyt kovin poseerata, joten kuvat jäivät vähiin.

Sovitus alkoi sille, että rannekoruni KATKESI!! Ja vielä kahdesta kohtaa...nice...Ja sitten vielä selvisi, että huntu on totaalisen väärän värinen! AIvan liian valkoinen Ivoryyn pukuun nähden ja huntu saa pukuni näyttämään keltaiselta! Nyt en sitten tiedä mitä teen. Yritän myydä ihanan huntuni ja ostaa uuden? Ninkasta ei enää löydy valikoimasta samaa huntua, joten uuden samanlaisen ostaminen ei onnistu..


Kaiken tämän päälle kävi vielä ilmi, että ne minun ostamani mustat blingbling kengät on niiiin UPEAT mekkoni kanssa, että sulho joutuu nyt sitten sahaamaan sääreni! Niistä en luovu!



Tuo rannekorunkin hajoaminen harmittaa kamalasti, mutta kamalampaa olisi ollut, jos se olisi ollut kaulakoru. Toivottavasti löydän jostain uuden rannekorun.

Tässä vielä kuva sovituksesta, kuvassa yksivanteinen alushame. Ei koruja, ei huntua, ei hymyä:D

Varasin jo seuraavan ajan 16.3. SIlloin mitataan mitat äitin boleroa varten ja kaaso pääsee näkemään mekon ensimmäistä kertaa:) Ehkä silloin saan aikaiseksi parempi kuvia mekosta:)

Lisäys: Miten unohdinkin mainita, että päivän piristys kyllä oli sovitusreissulla mukana ollut pieni poika, joka ryntäsi äidillensä kertomaan, että sovituskopissa oli prinsessa:)<3

4 kommenttia:

  1. Eikä vähä ihana tuo pojan kommentti :D ♥
    Ja on niin kaunis puku, voi että :)
    Ootko sä sulhoa pidempi noilla kengillä silloinki, jos hänellä on kengät jalassa? Kyllä ne miestenkin juhlakengät vähän tuo lisäpituutta miehelle.. Vai huiteletko yli niinkin? Oli miten oli, pakkohan sun on noi kengät laittaa jos ne sopi niin upeesti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei onneks vielä olla koitettu siten, että sulhon kengät on jalassa:) Toivottavasti se pelastaa mut tolta operaatiolta;) Oli kyllä ihana kommentti:)

      Poista
  2. Ihana puku <3 Prinsessa tosiaankin!! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!