lauantai 26. tammikuuta 2013

Kutsun teksti

Olemme valmistelleet jo kutsun tekstiä ja näillä näkymin näyttäisi siltä, että kutsusta tulee löytymään seuraavanlainen teksti:

Porista yhteinen matkamme alkoi, pitkin Keski-Suomea se halkoi. Aikaa vierähti yli seitsemän vuotta, mutta sitä ei ole odotettu suotta. Vihdoin päätimme sano kyllä ja nähdä kaikki juhlapuvut yllä. Heinäkuun 13.päivänä 2013 klo 13:00 ******** kirkossa yhteinen elomme alkaa, jonka jälkeen ************ jatkamme nostamalla maljaa.

Toivottavasti ette ole ehtinyt sopimaan muuta, siis olettehan paikalla kun me annamme suukon keskelle suuta.

Vastausta pyydämme 10.6 2013 mennessä+yhteystiedot

Toisella sivulla:

On yhteistä taivalta takana jo monta vuotta, kodinkoneita mukananne raahaatte suotta. On tupperit, pentikit ja kotikin, meille kelpaa tavallinen "ching ching"

Ei eurorahat onnea suo, mutta yhteisen häämatkamme ne lähemmäksi tuo. Mahdolliset muistamiset voi osoittaa: tilinumero

Ruokaillessa tarjoilemme maukasta juomaa, mutta maltilla haluamme viettää juhlaa. A-oikeudet paiaksta löytyy, halukkaat siitä omakustanteisesti hyötyy.

Tervetuloa juhlimaan suurta juhlaamme ja todistamaan kun toisillemme "Tahdon" sanomme.

Tälläisella tekstillä tällä hetkellä ajattelimme lähteä liikenteeseen. Niille vieraille, jotka tulevat kauempaa laitetaan myös erilliselle välilehdelle tieto hotellin kiintiövarauksesta sekä ohjeet kirkolle, mikäli emme järjestä yhteiskuljetusta.

Olemme myös harkinneet lahjalistaa. Lahjalista löytyisi netistä ja osoite listaan annettaisiin ystäville. Pidämme itse hieman outona antaa ystävälle rahaa lahjaksi, joten olemme ajatelleet tehdä vieraslistan, jonka avulla ystävämme voivat ostaa meille lahjaksi esimerkiksi skumppapullon, illallisen tai erilaisia aktiviteetteja. Nimellisesti. Eli edelleen pyydämme rahaa lahjaksi, mutta raha olisi osoitettu johonkin konkreettiseen asiaan joka tulee sitten toteutumaan häämatkalla.

Huomenna olisi vuorossa Porin häämessut:) Tarkoituksena mm. etsiä K:lle pukua ja sormusta:) Minä lähden etsimään vinkkkejä kimppuuni:)

2 kommenttia:

  1. Kiva teksti! Meillä on hyvin samantyyppinen, alkaa sanoin "On yhteistä vaivalta..." ja loppuu sanoin "... kun annamme suukon keskelle suuta". :>

    VastaaPoista
  2. Kiitos:) Onhan sitä tekstiä aika paljon, mutta...:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!