torstai 31. tammikuuta 2013

Kiitoskarkit/lahjat

Tarkoituksenamme on jollakin tavalla kiittää vieraitamme siitä, että jakoivat tärkeän päivän kanssamme. Aluksi minulla oli erittäin kunnianhimoiset suunnitelmat kiitoskarkkien suhteen. Halusin jotain erilaista. En missään nimessä halunnut mitään organzapussia karkkien ympärille vaan jotain spesiaalia. Paljon hyviä ja kivoja ideoita minulla on mielessä, mutta monet kovin hitavia. Nyt olen pikkuhiljaa kallistumassa perinteisen karkki+pussi ratkaisun puoleen.

Kaasoltani kun kysyin neuvoa eteisaulan koristelemiseen, ehdotti hän orvokeita. Tästä ideasta innostuin. Myynnissä kun on musta-valkoisia orvokeita, puolisoni on töissä liikkeessä, jonka kautta saisi varmaan nuo orvokit tilattua hyvään hintaan. Ajatuksena oli laittaa orvokit nättiin pussiin (siis juuriosa) ja koristeilla näillä orvokeilla eteisaula. Jokainen halukas vieras saisi sitten lähtiessään napata orvokin mukaansa. Tätä ajatusta en missään nimessä ole vieläkään hylännyt.

Tälä hetkellä kuitenkin mietin niinkin yksikertaista ratkaisua kuin:



+
Ja nämä suoraan kattauksen yhteyteen tai sitten isoon kulhoon josta voi poistuessaan ottaa. Karkit ovat piparmintun makuisia, joista pieni miinus, mutta ainakin teemaväreihin sopivia. Ja noita jos tilaisi jo sen 1pussin (noin 50kpl) voisi kiitos karkkeja jo ruveta näpräämään ja näin olisi yksi homma taas saatu eteenpäin.

Katsotaan nyt mitä sitä keksitään:) Alunperin olin kiinnostunut mm. kekseista, mutta sekin on sellainen idea joka pitää jättää ihan viimeisille päiville ja mitä vähemmän viimeisille päiville jää tehtävää, sen parempi:) Minulla on jo liuta kivoja värssyjä, joten värssy laitettaisiin sitten tuonne pussin sisään karkin kanssa:)

Voi olla että värssyjä tulee löytymään myös paikkakorteista tms:)


2 kommenttia:

  1. Mäkin tossa kirjottelin viime yönä samasta aiheesta ja myöskin päätymässä perinteisiin karkkeihin. Alkuvaiheen erilaisuusahneus alkaa jäädä taakse :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selvästi alkaa joo. Taisi se todellisuus iskeä kun huomas että itsetekemällä ei aina saa halvempaa ja se vie paljon aikaa:D

      Poista

Kiitos kommentistasi!