keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Tämä on SE vuosi

Tämä on se vuosi, kun minusta tulee VAIMO:) Enää ei tarvitse sanoa, että häitä vietetään ensi vuonna, ei, se on tänä vuonna:) Huikeaa:) Ja enää aikaa on puolisen vuotta, kylläpäs se aika kiitää. Ensimmäiset puoli vuotta kun ovat menneet ihan siivillä. Tämän fantastisen tiedon vuoksi aionkin tammikuun aikana käydä sulhon kanssa läpi tilannetta suunnittelujen suhteen. Mitä on jo tehty, mitä pitäisi tehdä ja koska ja kuka tekee mitäkin. Mietitään vähän myös sitä, mitä kaasolta ja bestmanilta toivomme.



Sydäntäni lämmittää suuresti se, että joululoman ajan, kuulin mieheni suusta useaan otteeseen erilaisia "vihkauksia" siihen suuntaan, kuinka ihanaa on, että olemme menossa naimisiin:) Keskustelimme mm. siitä, että ensi jouluna minullakin on sitten kaksi sormusta sormessa ja että ensi joulupyhät/uusi vuosi vietetäänkin sitten erilaisissa asetelmissa:) Nämä siis miehen suusta:) Kivaa.



Olen ollut erittäin pettynyt vuoteen 2012, joten odotan erittäin innolla, mitä vuosi 2013 tuo tullessaan. Vuosi 2012 on ollut raskas ja sellainen on ollut olokin. Tänään palasin takaisin töihin 12 päivän loman jälkeen. Vuosi onneksi alkaa vauhdilla ja mukavissa merkeissä, sillä ensi viikolla olen 3 päivää koulutuksessa Jyväskylässä ja majoitun kaason luona. En malta odottaa, että pääsen kuulemaan mitä hänelle kuuluu<3 Sivussa pääsen toivottavasti tapaamaan myös muita Keski-Suomessa asuvia ystäviä ja ehkä piipahdan Sinellissä ostamassa meille sisälehdet kutsuihin. Viikolla 3 olenkin sitten koulutuksessa PORTUGALISSA 5 päivää:) Eli jos vuosi alkaa näin hienosti, ei siitä voi tulla huono:) Ja kun tietää, mikä "palkinto" minua odottaa lempivuodenaikanani kesällä...:)

Tiedän, että asiat eivät muutu, jos ei niille itse ole valmis mitään tekemään. Olen kuitenkin erittäin huono tässä. Olen aina ollut. Olen kyllä erittäin hyvä kertomaan tämän mm. asiakkailleni, mutta oma toteutus on kuitenkin erittäin vaisu. En tehnyt uuden vuoden lupausta, mutta tavoiteeni on kuitenkin tarttua härkää sarvista ja ruveta itse kohentamaan mielialaani asennemuutoksella. En tiedä, kuinka kauan tätä tavoitetta pystyn toteuttamaan ilman minkäänlaista tukiverkostoa, mutta yritän ainakin:)

Takaisin hääsuunnitelmiin. Viikonlopun aioin pyhittää uusien jumpparyhmieni suunnitteluun sekä hääjuttuihin:) en itsekään enää muista, mitä on hoidettu ja mitä pitäisi hoitaa ja koska. Kun olen itse taas perillä asioista, on helpompi keskustella asioista myös puolison kanssa. Faktahan kun on se, että tähän mennessä järjestelyt ovat tapahtuneet minun toimestani.



Tarkoituksena olisi kartoittaa/keskustella mm. seuraavista asioista:

Hääyö: missä vietämme, millä budjetilla, millä herkuilla ja kumpi hoitaa. Meillä on mahdollisuus(jos siis tilaa) saada henkilökuntahintainen huone Sokos hotelleista, harkitsemmeko sitä?

Häämatka: Minne menemme, kuinka pitkäksi aikaa, milloin ja koska käymme matkatoimistossa juttelemassa?

Kutsut/vieraslista: Koska lähetetään kutsut, lähetetäänkö ulkomaan kavereille sähköinen versio, tuleeko kaikille samat tekstit, vieraslistan kokoon kursiminen; who is in and who is out

Bestman/Kaaso: kuka se bestman nyt sitten on ja mitä heiltä odotamme

Ohjelma: kenen vastuulle jää mikäkin osuus

Puheet: ketä pyydämme puhumaan, mennäänkö perinteiden mukaan vai onko sana vapaa

Budjetti: laskea, paljonko rahaa on noin määrällisesti säästössä heinäkuuhun mennessä, tarviiko hakea lainaa tms.

Varaukset: tarkistaa mm. vieraiden hotelli, kirkko ja juhlapaikka; ovatko varaukset vielä voimassa vai onko tapahtunut jotain. Kumpi hoitaa?

Kukat: tuleeko sulhaselle, kaasolle, bestmanille kukkia

Kyyti: Järjestetäänkö vieraille kyyti hotellilta juhlapaikalle. Entäs hääauto? Kumpi hoitaa?

Ja paljon paljon muuta!

Ja ilouutinen:) -> Jo vuosia meille on ollut selvää yksi asia. Kenet haluamme papiksi jos menemmä naimisiin. Soitin kyseiselle papille jo viime kesänä, heti kun kirkko oli varattu. Silloin hän sanoi, että voi vihkiä meidät, mikäli rippileirit eivät osu samaan kohtaan, mikäli hän ei ole saikulla, mikäli joku muu ei ole saikulla, jos hän ei ole eläkkeellä eikä kesälomalla...

Noh, mepäs sitten soitimme eräälle tutullemme, joka työskentelee samassa seurakunnssa ja pyysimme häntä pehmittelemään pappia. Välipäivinä sain viestin, että herra H.D on lämmitelty ja hän pyysi meitä soittelemaan uudestaan asiasta parin viikon päästä:) Eli meillä taitaa olla pappi tiedossa:) Jes. Tämä hankaluus papin saamisessa johtunee siitä, että hän ei ole oman seurakuntamme pappi.



Paljon on lukijoissa ensi kesän morsiamia; milläs mallilla teidän järjestelyt on? Kuka teillä hoitaa mitäkin? Kuinka "perinteisellä" kaavalla häitänne vietetään mm. ohjelman suhteen?

P.S Pääsin taas salaa kokeilemaan sormustani, on se vaan kiva:)

9 kommenttia:

  1. Oi miten ihanaa, mullakin alkaa innostus nousta kattoon, kun nythän on jo SE vuosi. Samansuuntaisia hääsuunnitelmakeskusteluja meilläkin tullaan käymään lähitulevaisuudessa ja helmikuun alussa mennään mökille yöksi kaasojen ja bestmanin kanssa suunnittelemaan ja käymään koko hommaa läpi. Jänskää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanan kuuloinen suunnitelma:) Mekin voitas joku samantyylinen reissu järkätä, kun tietäis ensin ketä se bestman sitten on:)

      Poista
  2. Meillä kanssa keskustelut meneillään, ja tulevana lauantaina kaasot saapuu meille niin saadaan asioihin paljon lisää selkeyttä. Voi jänskää, tää on meiän vosi ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, tämä on meidän vuosi:) Meidän morsiamien ja meidän vuosi myös pariskuntina:) Ihanaa että teilläkin on tulossa yhteinen palaveri:)

      Poista
  3. Ja mikä ihaninta, meidän ei tarvitse odottaa koko vuotta:)

    VastaaPoista
  4. Tää on meidänkin vuosi! Eilen päivitin To Do-listaa, koska meidän häihin on enää kuukausi ja tarvitsisi kohta askarrella postaus sen ympärille.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten sä pysyt pöksyissäs:) Oikeesti, onko vaikeata:)? Kun mä oon ihan täpinöissäni jo, vaikka on vielä reilu 6kk aikaa:D

      Poista
    2. Nyt olo on jotenkin niin hirveen epätodellinen, siis että oikeesti kuukauden päästä me olemme naimisissa! Jotenkin sitä ei nyt niin jännitä taas tällä hetkellä! Aikaisemmin jännitän vaikka kuinka, nyt vaan huolestuttaa, että ehditäänkö tehdä kaikki ennen häitä. Mutta kun häitä ajattelee, niin heti tulee muutama perhonen vatsanpohjaan :) mutta tosiaan mitään megajännitystä ei vielä oo!

      Poista
  5. Hei kaverit, haluan vain suositella hyvää lainayhtiötä, josta sain 46 000,00 dollarin pikalainan heidän sähköpostillaan, josta etsin lainaa maksaakseni laskut/velat ja jatkaakseni elämää, sitten ystäväni antoi minulle tämän yrityksen tiedot, johon otin yhteyttä tämän yhteyssähköpostin kautta: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!