perjantai 11. tammikuuta 2013

Ostoksia

Kävimme tässä joku päivä anoppilassa, jossa kyseltiin hääsuunnitteluiden edistymisestä. Eräs keskustelunaihe sai kuitenki puolisoni "suuttumaan". Nimittäin hääkengät. En saa olla pidempi kuin puolisoni. No mites sitten kävikään. Olenhan minä pidempi valitsemillani bling bling kengillä:D Puolisoni vain kommentoi, että pidempi en saa olla " mä sahaan palan pois joko sun koroista tai jaloista, saat päättää ihan itse" (Ja tämä tietenkin täysin huumorilla:)) Mutta mikäs siinä, mulla ei ole mitään sitä vastaan, että sain etsiä itselleni uudet kegnät;) Ja tässä ne ovat:)

Kengät ovat Tamariksen, vaalean kullan väriset. Ja nuo nauhat on "glitteriset", mikä ei oikein näy kuvissa. Näillä siis tarkoitus talsia alttarille ja vähintään sukkanauhan heiton aikana pidän mun bling bling korkoja:)

Kengät lähtivät mukaani "vahingossa". Katselin jo edellisellä Jyväskylän reissullani noita kenkiä ja päätin etsiä kegät täältä kotikonnuilta tai netistä, mutta ei löytynyt mistään. No nyt kun näin, että Keski-Suomessa näitä kenkiä edelleen oli, niin olihan ne nyt pakko ostaa! Varsinkin kun olivat ainoat minun kokoiset!

Kerroin jo aikaisemmin lahjakseni saamastani kaulakorusta. Se on tässä:

Vaikka koru ei olekkaan samaa sarjaa kuin aiemmin ostamani korut, sopii se mielestäni niiden kanssa erittäin hyvin.

Kuvat ovat todella huonolaatuisia, pahoittelu siitä.

Huomenna ystävän kanssa ideoimaan pöytien koristelua sekä sovittamaan pukua<3<3 Ja varaamaan uuttaa aikaa maaliskuulle, jotta saa kaasolle mekon esitellä:)!

2 kommenttia:

  1. No siis noi koruthan sopii täydellisesti yhteen, eikä kengätkään pahat oo ;) Kelpais tällekin kenkäomaisuuden jatkoks :D

    VastaaPoista
  2. Hienoja! Sekä korut että kengät ja hyvin "mätsää" ;)

    -Sartsu

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!