torstai 3. tammikuuta 2013

Vaimo

Tästähän saisi loistavia laineja vaikka puheeseen;)

Tässä Hikipedian mukaan:

”Kun miehet puhuvat, vaimot vaikenevat”
~Yleinen harhaluulo
Vaimo
Woman.JPG
Tieteellinen luokittelu
Kunta:eläinkunta
Pääjakso:selkäjänteiset
Alajakso:selkärankaiset
Luokka:nisäkkäät
Lahko:kädelliset

Vaimo (Homo sapiens mulier), eli aviovaimo, on papin tai tuomarin toimesta puolisonsa, aviomiehen kanssa, molempien osapuolien yhteisestä tahdosta avioliittoon liitetty naaraspuolinen nykyihminen. Toisinsanoen vaimo on tyttöystävä josta eroaminen vaatii 6 kuukauden harkinta-ajan. Vaimo on myös monen naimaikäisen naisen tavoittelema arvonimi.

Historia

Viime vuosikymmeninä vaimojen rekisteröinti on kääntynyt lievään laskuun, koska nykyisin on yleisesti hyväksyttyä harrastaa esiaviollista seksiä, eli olla sillai ennen papin aamenta. Nykyisin vaimon rekisteröinti onkin osoitus vakaasta sitoutumisesta, eikä ankaran kirkon ja luontaisen lisääntymisvietin painostama pakollinen muodollisuus.
Vaimo arvonimenä
Historian havinoissa sanaa vaimo on välillä käytetty alentavana nimenä (esim. pyykkärivaimo). Arvonimenä tai tittelinä vaimo antaa nykyisellään kantajalleen tietynlaisen statusarvon. Vaimoon yhdistetään automaattisesti omakotitalo tai omistusasunto, lapset tai tulevat lapset sekä vakaa asema perheessä ja yhteiskunnassa.

Biologinen näkövinkkeli

Fyysisellä tasolla vaimo ei eroa muista ihmisnaaraista mitenkään. Nykyisin, kun nainen on hyvin harvoin neitsyt avioliittoon mennessään, lääketiede ei pysty havaitsemaan naisessa eroa ennen ja jälkeen hääyön.

Hankinta ja pito

Vaimo ei ole leikkikalu, jonka voi ottaa esille silloin kun huvittaa. Vaimo vaatii paljon huomiota ja huolenpitoa. Hän ei elä pelkästään ruoantähteillä eikä häntä voi teljetä takapihalle häkkiin.
Harkitessasi vaimon hankintaa, kannattaa aiheeseen tutustua mahdollisimman monipuolisesti. Pelkkä internetin pornosivustojen selailu tai satunnainen Jallun lueskelu ei anna realistista kuvaa vaimon pidosta, vaan tärkeää on tutustua laajempaan lähdemateriaaliin. Hyvän käsityksen vaimojen sielunelämästä ja tarpeista saa lukemalla ns. naistenlehtiä.
Vaimon hankintaa harkitessa on syytä pitää mielessä, että vaimon hankinta ja pitkäaikainen ylläpito vaatii myös huomattavia summia rahaa. Vaimon kouluttaminen on osaltaan kärsivällisyyttä vaativaa puuhaa sillä vaimo ei ymmärrä helposti loogisia syy-seuraus-suhteita vaan toimii useimmiten täysin impulsiivisesti tunnetilojensa laajan kirjon kaoottisen myllerryksen ohjaamana.

Millaisen vaimon hankkisin?
Älä koskaan valitse vaimoa pelkän ulkonäön perusteella!  Monelle pelkästään ulkonäön perusteella vaimon valinneelle on tullut yllätyksenä vaimon mm. voimakas metsästysvaisto ja toiminnanhalu, samoin kuin itsepäinen ja sopeutumaton luonne. Nämä voivat johtaa jossakin vaiheessa pitovaikeuksiin.
Myös vaimon sukutausta kannattaa selvittää huolella. Optimitapauksessa vaimon varakkaat vanhemmat ja sisarukset asuvat ulkomailla ja käyvät Suomessa korkeintaan kerran vuodessa.

Vaimoehdokkaan ikä kannattaa tarkistaa ennen lopullista päätöstä. Nuoren vaimon hankinta on aina houkutteleva vaihtoehto, mutta täytyy muistaa että laillinen luovutusikä on 18 vuotta, tätä ennen pitää ottaa yhteyttä oikeusministeriöön jos haluaa mennä naimisiin esim 16-vuotiaana. Ihanteellinen ikähaarukka lienee 16 - 23 vuotta. Tätä vanhemmat vaimoehdokkaat ovat usein jo olleet yhdellä tai useammalla omistajalla. Tässä ei sinällään ole mitään pahaa, kunhan vaimo on kunnolla kasvatettu ja hyvin pidetty.

 Hoito

Vaimon hoito on aikaa ja uhrauksia vaativaa puuhaa. Vaimo vaatii pehmustetun makuupaikan ja säännöllisen ruokinnan lisäksi runsaasti erilaisia aktiviteettejä. Hyviä vaihtoehtoja ovat pitkät kävelylenkit, syvälliset keskustelut ja jalkojen sekä niskan hieronta.

Vaikka päivittäinen huomio ja hoito ovat tärkeitä, vaimo pärjää tarvittaessa useita päiviä, jopa viikkoja yksin. Tällöin vaimolle on syytä varata erilaisia leluja ja viihdykkeitä ettei vaimo lähde leikkimään naapurin isännän tai postimiehen kanssa. Poissaolo kannattaa selittää vaimolle luotettavalla syyllä ja mielellään ennen matkalle lähtöä.

Hyvin hoidettu vaimo osoittaa hyvinvointinsa monin mukavin tavoin. Miehelle tarjottu hyvä ateria, viriili seksielämä ja silloin tällöin mukisematta suotu poikien ilta ovat tälläisia merkkejä.

Koko teksti täältä:
http://hikipedia.info/wiki/Vaimo

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!