maanantai 29. lokakuuta 2012

Aina niin ihana maanantai

Mistä tietää, että on maanantai? No siitä, että on ottanut evääksi JOULUVALOJA! Nappasin aamukiireessä väärän pussin, jäi sitten eväät kotiin ja jouluvaloja meinasin ruveta änkeämään työpaikan jääkaappiin. Että näin tällä kertaa.



Ehkäpä tänään koittava treenilenkki auttaa nollaamaan maanantain. Luvassa tänään reipas 30min lenkki koiran kanssa (osa ohjelmaa)+ muut lenkit karvapalleron kanssa. Olin tänään jo niin reipas, että oikein kävelin kauppaan ja takaisin kun lähdin hakemaan eväitä noiden ledien tilalle:) Tänään pitäisi vielä ottaa aloitusmitatkin, enkä edes omista mittanauhaa:D Mutta eiköhän hätä keinot taas keksi.


3 kommenttia:

  1. Pyörittelet jotain narua ympärilles ja leikkaat ne sitten oikean mittaisiksi :). Voit mitata narut viivottimella taikka sitten säilyttää ne ja verrata tuloksia niihin jatkossa... Näppärää :).

    Mä tykkään sun laihdutustyylistä, jos ei ota mukaan mitään syötävää, niin laihtuu varmasti, pitäisiköhän koittaa?

    Meilläkin on muuten töissä maanantai, ainakin kolme sovellusta päätti olla toimimatta tänään. Tee siinä sitten töitä!

    VastaaPoista
  2. Aattelinkin kietoa itseni joulunaruun:D ja sit mitata/vertailla:) Mut on joo kyllä tosi näppärä tyyli, ja varmasti kilot karisee ja äkkiä:D!

    VastaaPoista
  3. Kieltämättä tolla laihduttamisella on tulokset taattuja, se mikä ei mee suuhun niin ei myöskään varastoidu kehoon. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!