keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Hääuni:)!

Jei! Mun ensimmäinen hääuni saapui viimeyönä:)! Ja ei, se EI ollut painajainen! Oli mukava lähteä töihin vaaleanpunaisessa pilvessä:) Vaikka unessa oli yksi iso miinus, sujui kaikki kuitenkin täydellisesti ja päälimmäisenä mieleen jäi hyvä fiilis. Miinus oli se, että häämme olivat 6h myöhässä! Tämä johtui siitä, että pappimme oli alunperin 1h myöhässä, mikä johti (jostain kumman syystä) siihen,että en kerinnyt kampaajalle. Laittelimme sitten äitini ja kaasoni avustuksella kampaustani kirkolla. Mutta aikaa meni ihan kamalasti, kun en sitten yhtään tiennyt millaisen kampauksen ja ennen kaikkea miten sen kampauksen laittaisin. Hetkeksi pääsi itku, mutta ihanainen kaaso korjasi tämänkin asian. Kaaso laittoi täydellisen kampauksen ja itse laitoin meikin:) Kaikki meni hyvin ja juhlapaikka oli ihana ja meillä oli ihanaa:)

Unessa kävi myös jotain varsin amerikkalaista, nimittäin häätanssin lähestyessä meidät esiteltiin ovien auettessa ja musiikin alkaessa sukunimellä "Saanko esitellä, herra ja rouva x". Tämä oli sikseensä hauska yksityiskohta, että meillähän ei tule olemaan yhteinen sukunimi:D Ja Mies sitten saatteli minut tanssilattialle ja kun sanoin, että voi irroittaa toisen kätensä (saattoi minut molemmilla käsillä kiinni pitäen), hän sanoi, että hän haluaa vain "tukea" minua, etten kaadu. Kun pysähdyin katsomaan itseäni, että mitä ihmettä hän tarkoittaa, huomasin, että tärisen valtavasti:D

Epäselväksi valitettavasti jäi, millaiset koristelut meillä oli ja kumpi voitti polkaisussa:D

Jännää, miten toiset unet muista tarkkaan:) Tänään havahduin taas siihen, että häihin on hiukan reilu 8kk aikaa. Ja hui kuinka lyhyt aika se on. Nyt on hyvä verrata, nimittäin pian tulee vuosi täyteen siitä, kun olemme muuttaneet ja tämä vuosi on mennyt ihan huippunopeaa vauhtia:) Mä niin aioin nauttia tästä ajasta, se 1 vuorokausi kun menee huimaa vauhtia ohi.

Unessani kuten myös todellisuudessa olen supertyytyväinen siihen, että sain neiti M:n kaasokseni:)<3 Eilen juttelin hänen kanssaan ja hän oli käynyt Sinellissä mm. katsomassa kortti-ideoita ym:) Parin viikon päästä lähden kaason luo ja menemme kortti ostoksille:) Jei!<3 Tarkoituksena ensin ideoida ja sitten ostaa korttivärkit:) Kiitokseksi taidan viedä hieman viiniä ja juustoa;) Muuten, koska te olette lähettelemässä kutsuja? Meidän oli ajatuksena lähetellä kutsut jo maaliskuussa...eli noin 4kk ennen häitä. Mielestäni se on oikein hyvä aika lähetellä kutsut. mitä mieltä muut ovat?

Tämä päivä kyllä hymyilee:)!

P.S pian pitäisi varmaan ruveta varaamaan kampaajalle aikaa heinäkuuksi (kylläkin varmaan vasta vuoden vaihteen jälkeen)

Tässä vielä muutama kuva kivoista kutsukorteista. Sinellin askartelulehdessä oli mitä ihanampia ideoita ja ideat on helposti sovellettavissa omiin väreihin. En kuitenkin netistä onnistunut löytämään omia lemppareitani, mutta tässä nyt muutama:


Meille toki eri värein:)

Eri värein, ilman perhosta


1 kommentti:

  1. Meillä päin ainakin, vaikka pikkukylässä asutaankin (tai sitten ehkä juuri sen takia) kannattaa varata kampaaja jo hyvissä ajoin. Varasin itse aikaa mulle ja kolmelle kaasolle heinäkuussa (muistaakseni) ja juuri mahduttiin vielä me neljä sille päivälle..

    Kutsut aateltiin lähettää joskus 2,5-3kk ennen hääpäivää :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!