keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Ketutus!

Nyt kyllä ketuttaa! Tässä ruokkiksella surffailin erilaisia sivustoja. Pääasiassa katselin naimisiin.infon hääkirpputoria. Kun siellä myydään kaikenlaista kivaa ja sitten on otettu kuva esim. kattauksesta, jossa nämä myytävät tuotteet edistyy. Voi hitto! Miten jotkut vain osaavat laittaa kaiken niin kauniiksi? Ihania kattauksia ja koristeita ja vieläpä itsetehtynä!

Mun suuri haave on saada aikaiseksi KAUNIIT häät. Kauniit häät, joiden kauneus syntyy muustakin kuin morsiusparin hehkusta! Ja miten minä tässäkin meinaan onnistua, kysyn vaan. AHDISTUS!

Ehkä meillä on myös hankalat värit, kun väreilläkin tota näyttävyyttä saa aikaiseksi, mutta kun en keksi MITÄÄN ideoita! En kattaukseen tai muuhun koristeluun...höh!

7 kommenttia:

  1. Minkälaiset häät sinulla on sitten unelmissa?
    Mitkäs ne teidän värit olivatkaan? Minkälainen tunnelma on hakusessa?

    Ehkä paras tapa aloittaa on selailla blogeja, kuvia, ulkomaisiakin sivustoja ja napata erilaisia ideoita talteen, sellaisia missä on sitä jotain. Niistä varmasti löytyy jokin yhtenevä linja, josta lähteä rakentamaa omaa somistusta ja tunnelmaa. Ei stressiä, varmasti saat aikaan erityisen kauniit häät! :)

    VastaaPoista
  2. Ongelmahan nimen omaan oli se, että ideoita kyllä löytyy, mutta kun en osaa toteuttaa:)(tai meidän veräissä en ole oikein yllä ideoitakaan löytänytXD) Värit ovat musta-valkoinen ja pieni kosketus erittäin vaaleaa vihreää. Ja hopeaa sitten pisteeksi I:n päälle:)

    Mutta haaveissa tosiaan olisi elegantit, kauniit, lämpimät häät. Kauniit pöytäkoristeet (lautaset noudetaan pitopöydän yhteydessä). En osaa tarkemmin kertoa:) oikeastaan ihan sama mitä ne ideat on, kun vaan osais toteuttaa:D

    VastaaPoista
  3. Kiitos tsemppauksesta:) Parasta toivotaan:)

    VastaaPoista
  4. Voih, no toisaalta sekin saattaa olla hankalaa, jos ideoita on liikaa, koska silloin on se kuuluisa valinnanvaikeus ;)

    Mulle tulee tuosta ainakin ensimmäisenä mieleen, että pöydissä olisi kuitenkin melko harkitusti sitä somistusta, ehkä jokin simppeli kukkajuttu valkoisista kukista. Onko teillä muuten kukat päätettynä?
    Jos lautaset haetaan, voisi menu ja ohjelma olla jokaisella vieraalla oma, lautasen paikalla. Aika kiva idea on, missä lautasliina käärittynä, sen päälle päällekkäin menu ja ohjelma, kenties koko hässäkkä solmittuna satiininauhalla? Aika eleganttia. Paperijuttu mustavalkoisia, kauniilla fontilla. Tuikkuja yksinkertaisiin kirkkaisiin tuikkukippohin/juomalaseihin.. Voi että, mä voin ryhtyä sun henkilökohtaiseksi hääsuunnittejaksi ;D

    VastaaPoista
  5. Meille ei varmaan tule kukkia pöytiin (ainakaan aitoja) kustannussyistä.

    Toi menu/ohjelma on kiva, ei olis aina se sama kolmio mitä monissa paikoissa on:) Sun tarttee lähteä mul suunnittelijaks, ehdottomasti:)!
    Eli lisää ideoita otetaan vastaan:)

    Noita tuikkuja oon ajatellut ainakin ikkunalaudoille, jos keksitään pöytiin jotain muuta kuin kynttilät. Oon kovin innostunut noista "maljakoista", joissa pohjalla hiekkaa (tai ei), sitten joku kukka (voi olla muovia) ja sitten kelluva kynttilä. Mut mahtaako tommoset olla kovin kalliita?

    VastaaPoista
  6. Hmm.. Kannattaa varmaankin etsiskellä juurikin tuollaisista paikoista, missä myydään häistä jääneitä juttuja, voit saada edullisestikin. Ikeassa on myyty ainakin jossain vaiheessa aika halvalla tuollaisia lasimaljakoita ja hiekkaa, saattaa muuten löytyä nuo kukatkin sieltä, kannattaa koittaa kurkata niiden nettisivuilta vaikkapa ;)

    Yksissä häissä oli tuo idea toteutettu tällä tavoin: http://makeadesign.fi/?p=990 ks. kuva juhlapaikalta, noin puolessa välii postaustani. Tuo lilja sopisi hyvin sinunkin suunnitelmiin, jos oikein muistan niin nuo olivat aitoja tosin en mene sitä ihan kuitenkaan vannomaan. Onko teille tulossa kuinka monta pöytää/vieraita, saisit suurinpiirtein laskettua kustannukset.

    VastaaPoista
  7. Katselin juuri naimisiin.infon sivuilla samantyylistä, mutta maljakko oli pitkän mallinen. Meille tulee varmaan 13pöytää. Ikeaan olisikon tarkoitus lähteä ostoksille, mutta ennen sitä pitäisi olla jo ideat selvillä:) ettei tule hukkaostoksia:) Suurkiitos näistäkin vinkeistä:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!