sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Rasioita

Nyt vihdoin löysin sellaisen kameran, jolla sain otettua kuvia noista väsäämistäni rasiamalleista. Ongelma aiemmin oli liika valottuneisuus. Nämä ovat siis erittäin pikaisesti väsättyjä malleja, joiden tarkoituksena oli testata erilaisia värejä, materiaaleja ja koristeita. Suurin osa rasioista on teipattu kiinni, sillä perusliime ei työhön pystynyt. Nyt ei etsitä siis huoliteilluinta ulkonäköä vaan parasta koristelua. Itse olen sitä mieltä, että kokeiluja tulee vielä jatkaa, en nimittäin pidä yhdestäkään:D

Yhtään mustaa rasiaa en vielä kerinnyt tekemään.


Yksi suosikki koristeluistani, kyseinen "paperi" ei kuitenkaan sovellu rasioiden tekemiseen

Ei kiitos...

Nauhaa ja paljetteja, ihan ok

Kyseinen pahvi oli hieman liian paksua


Rasian pohjaan on hyvä lisätä kiitosvärssy

Tästä tyylistä tykkäsimme, mutta kartio on helpompi koristella

Helmet eivät ole meidän juttu...


Kyseinen "paperi" oli helpoin muotoilla

Myös tämä malli on kiva. Voisi toimia myös mustana ja valkoisena, joten rasioita voisi tehdä useamman värisiä
Vinkkejä: laatikko oli helpompi tehdä, mutta erittäin työläs piirtää ja leikata pienten kulmien vuoksi. Kartiota ei ole kovin helppo taitella, mutta itse en näe suurena ongelmana sitä, jos kartion "pohjaan" jää pieni reikä. Kartio oli kuitenkin erittäin nopea ja helppo piirtää ja leikata.

Itse pidän timantti koristeita, mutta paljetit tulevat halvemmaksi. En tykästynyt tuohon vihreään paperiin, musta ja valkoinen ovat enemmän minun juttu. Mustassa kartongissa haasteeksi osoittautui liimasuttujen näkyminen. Muissa liimatuissa rasioissa suttu ei erottunut. Tuossa siis ensimmäiset. joku toinen päivä pitääpi ideoida lisää:)

3 kommenttia:

  1. Vaikka en ite ollut mikään bling-morsian, niin blingiä pöytään saa myös mosaiikilla! Esim.täältä saa tilattua erivärisiä ja muotosia paloja, lasihelmiä ja peilin palasia. Eli käyppä kattoos!

    http://www.mosaiikkimyymala.com/

    VastaaPoista
  2. Oho tuli vähän väärään paikkaan. Noh, perille tulee kummiskin! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!