lauantai 20. lokakuuta 2012

Koristelua ja stressiä!

Mun timantit saapu:)! Ja vaikka niitä onkin 2000+6000, tuntuu tuo määrä tooosi pieneltä:) 4 pientä pussia...Mutta ne on niiin kivoja:) Vielä kun sais ne servetit kotiin, vois ruveta miettimään vähän, minkä tyylistä koristelua niihin pöytiin laittaisin:) Kun mustaa ja valkoista alustaa kotoa löytyy ja vähän jotain vihreääkin ja kippoja ja maljakoita ym, voi sitten vähän saada edes kuvaa siitä, minkä tyylistä laittaisi. Itse innostuin seuraavan kuvan tyylisistä koristeista, toki eri väreissä:)

Kynttilän väri voisi olla mikä tahansa teemamme väreistä ja tuo kukka on kiva idea:) Esim. hiukka voisi olla valkoinen (löytyykin jo), kukka vihreä ja kynttilä musta tai kynttilä ja hiekka mustaa ja kukka valkoinen tai vihreä jnejne:)  Mutta tosi kiva idea mielestäni:)  Monenlaisia visioita on jo mielessä, mutta ne pitäs nyt päästä hahmottelemaan:)

Stressiä mulla on ihan hirveästi rahasta:) Onneks ollaan ostettu kaikenlaista pikkuhiljaa. Tällä hetkellä häihin on kulunut rahaa noin 650€, mikä ei vielä ole mitään, mutta onneksi nuokin ostokset on kuitenkin tehty pikkuhiljaa:) Eniten kuitenkin stressaa se, miten saamme maksettua mm. ruuat. Juuri erään ystäväni kanssa juttelin näistä raha asioista ja hän sanoi toivovansa, ettemme joudu tinkimään mistään haluamistamme asioista. Se ei minua stressaa, uskon, että kun jatkamme samaan malliin pikkuhiljaa, saamme kyllä kaikki tavarat ym. mitkä haluamme. Mutta kun näillä näkymin ruoka kustantaa sen noin 3000e. Ja jos haluamme bändin, se pyörii siinä noin 1000e hujakoilla. HUI!! Voi tietty olla, että bändin suhteen päädimme kasaamaan muusikoita tuttava piiristä:) Näin oli alkuperäinen suunnitelma:) 

Mutta hieman tosiaan stressaa se, kuinka saamme ruoka budjetin kasaan. ONhan tässä vielä aikaa ja toivon, että vanhempamme hieman auttaisivat meitä tässä budjetin kasaamisesta. Toistaiseksi on kuitenkin ollut puhe siitä, että pyrimme hoitamaan tämän kaiken itse. Ruuat onneksi tulevat maksettavaksi vasta häiden jälkeen, mutta en haluaisi käyttää häämatkabudjetista niiden kulujen kuittaamiseen. 

Meillä on kyllä melko tyyris ja laaja menu, mutta emme haluaisi karsia ruuasta. Minosta ruoka on kuitenkin melko tärkeä osa tärkeää päiväämme ja missään kohtaan emme ole ees harkinneet ruuasta tinkimistä. 

No, mutta säästökuuri on hyvässä vauhdissa ja onneksi pian tulee veronpalautukset, joten saamme sitten hieman isomman potin kerralla säästöön. Vaikka olen kyllä päättänyt, että yhden 100e säästän kyllä ihan vain itselleni:)

Tässä pientä esimakua menustamme, joka on varsinkin sukulaistemme keskuudessa herättänyt erittäin vahvoja, negatiivisia ajatuksia:D Mutta no, sehän on kuitenkin meidän päivä ja mielestämme menustamme löytyy kaikille jotain:) Tässä tosiaan vain pientä esimakua:

Alkuun:

Chorizoa
Tomaatti-Mozzarella salaatti

Pääruoka: 

Lohta (valmistustapaa en paljasta)

Jälkiruoka:

Kuppikakkuja

Meidän menussa on 7 tuotetta alkuruokana, 2 lämmintä pääruokaa ja kahta lämmintä lisuketta. Jälkiruokapöydän antimet koostuvat erilaisista herkuista:)

Ajatuksena oli myös vääntää itse minilihapullia lapsille. Iltapalan suhteen emme ole vielä vaivanneet päitämme, mutta eiköhän sitä jotain pientä iltapurtavaakin tarjota:) Iltapalan hoidamme itse, emmekä tilaa sitä pitopalvelun kautta:) Jos on jotain hyviä/halpoja/hauskoja iltapalideoita niin ehdotelkaapa:)


Pientä ajatusta on ollut siitä, että iltapala voisi liittyä johonkin teemaan, kuten suomalaista, espanjalaista jne:) Tai sitten iltapalpöytämme koostuu (kuten pitopalvelu ehdotti) pääasiassa jämäruuista:D

P.S Kutsuvieraslistalla on tällä hetkellä 106 nimeä (vauvasta vaariin):) Toivottavasti määrä ei kovasti enää kasva:)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!