keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Taas vinkkejä kaivataan:)

Kun tätä kautta on saanut tosi hyvin vinkkejä niin kyselenkin taas teiltä apuja:) Mieluiten jos vinkit sijoittuisivat Satakunnan tai Länsi-Suomen alueelle niin hyvä, mutta muutkin käy. Eli aihe: BÄNDI.

Meillä on varattuna jo yksi ihanaääninen neito laulamaan ainakin kirkkoon ja häätanssin. Mutta haluaisimme kuitenkin myös bändin. Todennäköisesti "bilebändin". Jonkun, joka suostuisi ottamaan meidän haluamiamme biisejä listalle ja antaisi meidän laulajaneidinkin laulaa heidän kanssaan. Jonkun, joka osaa soittaa muutaman valssin tms ja joka kuitenkin osaisi myös nostattaa fiilistä. Kaipaisimme myös hieman musiikkia ruokailun lomaan. Veljeni on DJ, joka joskus vuosia sitten ainakin vannotti, että ei ikinä soittaisi edes sukulaistensa häissä. Mietin kuitenkin, voisiko hän hoitaa musiikkia soimaan taustalle vaikka ruokailun ajaksi. Eli ruokailumusiikissa olemme valmiita tinkimään livemusiikista. Lähipiirissämme on myös paljon muusikoita, joten voi olla, että kokoamme jonkun kokoonpanon myös heistä. Katsotaan nyt.

Nyt kuitenkin kaipaisin vinkkejä teiltä seuraaviin asioihin:

Millaisia bändejä teillä on ollut/on tulossa?
Kuinka kauan bändit ovat juhlissanne soittaneet?
Missä kohdissa teillä on ollut livemusiikkia?
Mistä löysitte bändin?
Hyviä bändiehdotuksia?
Paljonko jouduitte musiikista kustantamaan?
Tuliko bändin mukana kaikki tarvittavat varusteet?
Missä hintahaitarissa mahtavat bändit liikkua (jos joku on kilpailuttanut)?

Suurkiitos jo etukäteen<3

P.S Meillä tämä bändin hankinta ja kilpailutus on puolisoni harteilla, kuten hääautonkin hommaamminen. Puhe oli, että jotain tietoja olisi ollut jo syyskuun loppuun mennessä (hän olisi koonnut edes listaa tms), no listaa odottelen edelleen:) Onneksi vielä ei ole kiire:)<3

7 kommenttia:

  1. Mun muutamasta bändipostauksesta saatat saada vinkkejä (varsinkin vanhemman kommenttikentästä): http://palomiehenmorsian.blogspot.fi/search/label/hääbändi

    Löydettiin meidän bändi siis ihan puhtaasti blogiin tulleiden vinkkien avulla :) Hintoihin voin sen verran sanoa, että hajontaa on aika paljon, 900-1500€ välille osui omat saamani tarjoukset. Yleisin veloitus kolmen setin keikasta taisi olla 1200€. Ollaan suunniteltu, että bändi alkaa soittaa sitten kun kakut ja kahvit on syöty ja juotu ja puheet pidetty. Kolme settiä vie aikaa kolme tuntia (soittavat yleensä 45 min. + vartin tauko). Kaikki on ylensä sovittavissa bändin kanssa, moni bändi sovittaa mielellään esim. parin toiveiden mukaisen häätanssin, ja moni bändi otti ilomielin vierailevat solistit vastaan (kysyi tätä myös kaikilta).

    Yksi hyvältä vaikuttanut bändi, jota noista postauksista ei löydy, oli Manhattan Trousers, mutta he olivat jo varattuja meidän päivänä toukokuussa. Ja toinen hyvä on Poppadelic, tunnen bändin naispuolisen laulajan.

    Onnea bändin etsintään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, pitää käydä lukemassa kun on aikaa:)

      Poista
  2. Moikka!

    Meillä on sen verran musikaalisia kavereita, että saatiin aivan loistobändi, joista osa ammattimuusikoita, meidän häihin ja ihan ilmaiseksi ;) Mutta bändimme rumpali, joka on siis ammattimuusikko ja ammattirumpali on perustanut itseasiassa bändin juuri näiden muusikko-opiskelukavereidensa kanssa ja he tekevät paljon hääkeikkoja ja nimenomaan hääparin toiveiden mukaan koostuu heidän ohjelmansa. Käy kattomassa http://www.twisterband.net/

    Terkuin, Eeva

    VastaaPoista
  3. Kiitos eeva vinkistä:) Hyvä, että teillä oli hyvä kokemus bändin kasaamisesta, ehkä mekin alamme vakavasti harkita sitä:)

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Tässä mulle tutuhkot bändit!

    http://theheartaches.fi/

    http://www.reddington.fi/

    http://www.youtube.com/watch?v=3XbstcV_nh8

    Kahdessa ekassa sama laulaja. Muiden hinnoista en tiedä, mutta tämä vika on joskus keväällä pyytäny reilun tunnin soitosta (2 settiä?) 500 e kun kysyttiin niitä opiskelijajuhliin, joihin ei sitten muista syistä otettukaan noita.

    Meidänkin piti saada Tuomaksen "kavereista" koottu bändi alun perin, mutta ilmottivat sitten keväällä, että eivät ilmaseksi halua tulla ja olisivat pyytäneet yli 200/pää niin se jäi sitten siihen.. eipä tullu niitä sitte kutsuttua häihinkää :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!