maanantai 1. lokakuuta 2012

Vinkkilinkkejä

Kaipaan siis minä:) nyt minulla ei ole tarjota teille vinkkejä, mutta kaipaisin apua teiltä:) Olis jos teillä on itsellä kuvia tai teillä on antaa linkkivinkejä pöytäkattauksista niin olisi tosi kiva. Yritin eilen perinteisesti kynillä ja paintilla piirrellä erilaisia vaihtoehtoja, mutta eihän siitä mitään tule. Kattauksessa saa olla seuraavia värjeä: musta, valkoinen, hopea, vaalean vihreä. Näitä kaipaan lähinnä siksi että niiiiiin kovasti haluaisin jo ruveta pikku hiljaa ostamaan ja suunnittelemaan erilaisia kattauksia. Minulla on jotain visioita jo päässäni, mutta se ei riitä. Puolisoni kun ei osaa hahmottaa ilman valokuvia. Ei myöskään riitä se, että löydän täydellisen mallin väärillä väreillä, koska hän on sanonut, että hän ei osaa hahmottaa esim. punaista kattausta mustavalkoiseksi.

Nyt siis ihanat lukijat ja seuraajat, laittakaa morsiolle hädäss linkkivinkkejä kattauksista, joista löytyy pyydetyt värit (kaikkia ei tietty siis tartte löytyä). Alun perin oli puhe, että vihreää olisi vain vähän, mutta tästä voidaan tinkiä, kunhan vihreä ei ole pääväri. Ja mitä enemmän blingblingiä sen parempi. Jos olisi yhtään ylimääräistä rahaa, ostaisin erilaisia materiaaleja vähän ja kokeilisin erilaisia juttuja...

Otan myös vastaan vinkkejä yksityiskohdista (lähinnä siis kynttiläasetelmat tms). Käytössä mm. mustaa ja valkoista hiekkaa.

Kiitos muruset!

4 kommenttia:

  1. Kirjoitahan Googlen kuvahakuun: wedding table settings black white green, löytyy aika kivoja :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, pitää ajan kanssa perehtyä kuviin:)!

    VastaaPoista
  3. Toi väriyhdistelmä kun ei ole kaikkein yleisin, niin uskon kyllä että vaikea löytää valmiita kuvia!

    Paljon löytyy myös näillä hauilla:
    "black & white theme", ja väri + "table setting", esim. "green table setting". Kokeilin kans sanojen silver ja white kanssa, ehkä ootki jo kokeillu, mut tuli ainakin tosi paljon kaikkea!

    VastaaPoista
  4. Jotakin noista oon jo kokeillut, mutta hopeeta en oo tainnut vielä koittaa yhdistelmässä, pitänee siis koitella lisää:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!