sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Servetit

Hih! Taas on jotain tehty häiden eteen:) Laitoimme juuri puolison kanssa Now and Foreveriin menemään tilauksen kahvi sekä ruokaserveteistä omilla painatuksilla. Mikäli joku muu on kiinnostunut niin siitä vaan, sillä nyt heillä on hyvä tarjous noista painatuksista. Tilasimme 110kpl sekä ruoka, että kahviservettejä ja hintaa painatuksineen ja postikuluineen tuli noin50e, ei lainkaan paha siis:)

Servetin väriä en paljasta, mutta painatus on hopealla ja kuva löytyy alta. Sama kuva näyttää olevan  noissa malli serveteissä, joten laitan myös kiinnostuneille muista mahdollisa värejä näytille:) Kuva vaihtoehtoja on useita kymmeniä, joten jokaiselle varmasti löytyy mieleinen:)




Kivointa tässä tilaamisessa oli se, että isäntä oli innoissaan ja yhdessä raakasimme pois epämieluiset väri ja kuva vaihtoehdot:) Huomasi hänkin, että ei kaikki häihin liittyvä ole tuskaa;)

Kalliit postimaksut heillä kyllä oli (11e), mutta mielestäni servetit sai oikein kohtuu hintaan. Muistan joskus aikaisemmin katselleeni samaisia servettejä ja totesin, että liian kalliita ovat. Tilasin myös muutaman näytteen samaisilta sivuilta, mm. ruusun terälehtinäytteen. Vaikka olenkin timanttityttöjä;)

Olisin halunnut ostaa vielä hääkameran (kertakäyttöisin, koristellun), mutta puoliso ei antanut sitä tilata, sanoi, että minun on tyydyttävä tavalliseen kertakäyttökameraan:( Mutta kun alla olevat olisivat olleet paljon kivemmat:'( ;)

Tosi kiva, ja vielä sama printti kuin serveteissä


2 kommenttia:

  1. Mäkin tilasin aikanaan servetit tuolta hyvällä tarjouksella :)

    VastaaPoista
  2. Sulta mä taisinkin sen kuulla et siellä tarjous oli:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!