keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Kiitos!

Eilen selaillessani taas kertaalleen Sinellin askartelulehteä, huomasin siellä erään tosi kivan idean. Tämä idea pisti silmääni, koska eräs ystäväni muistutti minua siitä, että tulitikkurasioista saa helposti ja halvasti kivoja kiitoslahja rasioita. Myös tuo kiitoslahja/paikkakortti yhdistelmä olisi kiva, mutta noin 2e kpl ei sovi meidän budjetiin.


Noita tikkurasioita voi ostaa tehjänä esim. Sinellistä, mutta halpana niitä saa punteittain ostettua ihan kaupasta tai näin talviaikaa niitä on hyvä keräillä tutuilta.

Itse kun olen ajatellut, että haluaisin jonkun muun kuin kuvassa olevan sydänkarkin kiitoskarkiksi, voi rasian täyttää tosi monella asialla.

Eilen syntyi seuraavanlainen idea: jätetään tikut rasiaan, koristellaan rasia, paitsi yksi raapaisupinta. Ja "kylkeen" laitettaisiin teksit esim. "Pidäthän rakkauden liekkiä yllä" tms. Tai sitten lisäisi kiitokseen vielä vaikka tuikun, jonka voi kehottaa sytyttämään vaikka talven pimeydessä muistuttamaan hääpäivästämme. Miltä kuulostaa?

Olisi ainakin hieman erilainen idea (tai siis itse en ole vielä törmännyt, uniikki idea tuskin on:D). Itse jotenkin innostuin tuosta tikkurasia ideasta, en oikein tiedä miksi:D

Ajattelin vielä, että nuo kiitokset voisi laittaa kulhoon ja niitä voisi tehdä eri teemaväreissä. Vihreitä, mustia, hopeita, valkoisia. Jokainen voisi sitten ottaa itse itselleen kiitoksen kipasta:) Oletteko te laittamasa nuo kiitokset esim. pöytään vai miten ajattelitte ne jakaa?

1 kommentti:

  1. Mun mielestä tosi kiva idea, enkä mäkään oo koskaan kuullut ihan tuollaisesta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!