tiistai 16. lokakuuta 2012

HäätHäätHäät:)

Nyt taas ajatukset vilisee kaikissa ihanissa hääjutuissa, mutta kun ei ole aikaa kirjoitella eikä tutkiskella:( Onneksi olen kerinnyt imemään ideoita ihanista blogeista! Nyt olisi taas hirveä vimme tehdä ja suunnitella hääjuttuja:) Kortteja, ohjelmaa, pöytiä jnejne. Ah, kumpa vain olisi aikaa! No, mutta edistystä on taas tapahtunut. Kilpailutimme vieraillemme kolme hotellia ja voittaja on selvinnyt ja kiintiövaraus lähtee varmaan tänään:) Tämä on pakko tehdä nopeasti, sillä hääviikonloppumme osuu melko suosittuun viikonloppuun. Mutta onneksi edistystä tapahtuu, nyt vain olisi kiva keskittyä johonkin kivempaan suunnitteluun;)

Kamalia hintaeroja noissa huoneissa. Yksi hotelli antoi hinnaksi 187e/2hh (standard) kun toinen (halvin) antoi 78e/2hh (standard). Tarkoituksena olisi tehdä kiintiö varaus varmaankin 15 huoneelle. Arvoimme, että 11 paria saattaisi huoneen tarvita, joten pitää silti ottaa vielä vähän pelivaraa, jos vaikka joku paikallisista vieraista haluaa yöpyö hotellissa:) Kun lähetämme varauksen kyseiseen hotelliin, kyselen samalla myös siitä, millainen heidän hääsviittinsä on ja mitä hintaan sisältyy:) Kysymme silti myös kakkoseksi jääneestä hotellista samaa tarjousta. 

Emme haluaisi viettää hääyötä paikallisessa hotellissa, mutta kun matkaa hotellille kuitenkin kertyy kun häät vietetään melko syrjässä ja tuskin lähdemme häistä ihan suoraan lentokentälle, sillä matkaa sinne on yli 4h, joten ehkä lähellä sijaitseva hotelli on hyvä vaihtoehto yhdeksi yöksi:) Häät kun vietetään melko syrjässä eikä matkalla lentokentällekään olisi kovin järkeviä jotelli vaihtoehtoja:) Katsellaan, sillä tuskin vielä on mikään kova kiire:) 

Jos häät olisimme järjestäneet alkuperäisessä paikassa, olisi tämäkin ongelma jo ratkaistu;) Hääyön viettopaikkaan vaikuttaa kuitenkin vielä monet tekijät, kute se, otetaanko jotain kuvia häitä seuraavana päivänä jne.

P.S Miten mä unohdin kun tein tilausta Now and Foreveriltä, et mun piti tilata myös Pritt-teippiä ja nimillä varusteltuja tabletteja (0,75e/kpl), joihin pikkuset vieraat olis voisivat piirtää meille. Mutta en viitti nyt tilata niitä erikseen, kun tablettejakin piti tilata noin 5-10 ja postimaksut on 11e...eli tarvinnee odottaa, että tulee tilattua sieltä myös jotain muuta;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!