keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Treenit!

Heipparallaa!

Täään sain itselleni nyt tuon treeniohjelman. Ohjelman tehnyt tuttuni on mielestäni tehnyt ihan loistavaa työtä ja tehnyt ohjelmasta juuri sellaisen, että en usko, että minulla on mitään syytä luistaa siitä. Ja hän jopa teki siitä sellaisen, että kaikki vaikeat vaatimuksenikin toteutuivat:)

Nyt pitäisi kyllä käydä ostamassa kahvakuula (oma toive) sekä sauvat! Itse olen aina ollut sauvakävelyä vastaan, varsinkin, kun haluan lenkkeillä koiran kanssa. Jos koiran kanssa mielii sauvakävelemään, pitäisi ostaa myös juoksuvyö. Ehkä tarvii siis lähteä sauvailemaan ihan yksin. No, se hyvä puoli siinä olisi, että tulisi käytyä enemmän lenkillä, kun koira pitäisi sauvailusta huolimatta lenkittää. Mutta ehkä minun pitää nyt ottaa tämä tosissaan ja ostaa vaan ne sauvat:)

Onkos mimmoisia kokemuksia sauvakävelystä?



Treeniohjelmani vaihtuu neljän viikon välein ja tästä ensimmäisestä ohjelmasta maksan 55e. Trainerini on minuun viikottain yhteydessä treenien etenemisestä. Seuraava treeni ei sitten maksa yhtä paljon.

Ensimmäinen neljä viikkoa koostuu kahdesta kahvakuula treenistä ja 2-3 intervalliharjoituksesta. Toinen kuulatreeni kestää noin 30minuuttia ja toinen kestää 9min/kierros ja niitä tehdään niin monta kuin jaksaa. Ekan viikon intervallit koostuvat 2-3 reippaasta kävelylenkistä, joiden pituus on 20-30minuuttia ja sykealua 140-170. Tämän lisäksi niin monta aamulenkkiä (rauhallista), ennen aamupalaa, kuin jaksaa.

Aloitan treenin ensi viikolla. Tili tulee keskiviikkona, joten silloin käyn ostamassa kuulan. Ohjaaja sanoi, että 8-12kg. Taidan siis ostaa 10kg kuulan. Katsotaan kuinka käy:D



Tein itselleni jo aikataulun ensi viikon treeneistä. (Kopioitu Wordista). Tulostan ohjelman jääkaapin oveen, joten voin sitten lisätä myös kaiken muun liikunnan listaan ja viikottain raportoin sitten ohjaajalle:) Eli tuohon päälle tulee mm. noin 2 lenkkiä koiran kanssa per päivä. Intervallit teen ainakin ekalla viikolla koiran kanssa. Saa kaksi kärpästä yhdellä iskulla:)

Treeniohjelma vko 44
Maanantai 29.10 2012
Intervalli: Kävely, reipas 20-30min (syke 140-170)
Muu liikunta:

Tiistai 30.10 2012
Aamulenkki (ennen aamupalaa, rauhallinen)
Muu liikunta:

Keskiviikko 31.10 2012
Intervalli: Kävely, reipas 20-30min (syke 140-170)
Muu liikunta:

Torstai 1.11 2012
Aamulenkki (ennen aamupalaa, rauhallinen)
Muu liikunta:

Perjantai 2.11 2012
Intervalli: Kävely, reipas 20-30min (syke 140-170)
Muu liikunta:

Lauantai 3.11 2012
Kahvakuula 1
Muu liikunta:
Sunnuntai 4.11 2012
Kahvakuula 2
Muu liikunta:

Tuollaisella olisi sitten tarkoitus startata:) Kuulostaa oikein helposti noudatettavalta:) Aamulenkkejäkin kun tulee "väkisin" tehtyä koiran kanssa joku 2-4kertaa viikossa ja aina se noin 30min:) Uskon, että tällä ohjelmalla saan itseni motivoitua liikkumaan enemmän. Pikkuhiljaa sitten 4viikon välein lisätään "tahtia":) Olen oikeasti tosi innoissani:)!! Tästä on varmasti hyvä jatkaa eteenpäin:)!

Kiinnostuneille lisätietoa treineristäni luvassa seuraavassa kirjoituksessa!

3 kommenttia:

  1. Minustaki kuulostaa hyvältä! Jos jossain vaiheessa innostut juoksee ni soittele mut seuraksi.. ;)

    VastaaPoista
  2. Mä soittelen, vaikka en usko, että juoksukärpänen pääsee Suomen talvessa puremaan:D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!