tiistai 30. lokakuuta 2012

Liikuntapäiväkirja

Rakas päiväkirja. Eilen se alkoi. Nimittäin peruskunnon kohottomaminen ohjatulla ohjelmalla. Eilen oli siis luvassa noin 30min ripea tahtinen lenkki tietyllä syketasolla. Lähdin suorittamaan lenkkiä koiran kanssa iltalenkillä. Virhe! Oli ihan hirvittävä räntäsade ja tuuli. Koiraa kiinnosti nuuskuttelu. Kävely loskassa ja jäässä oli vaikeaa. Syketason sain huipussaan noin 150. (140-170 oli väli). Ja voin sanoa, että kyllä sitä on rapakunnossa. En meinannut jaksaa "täysillä" vetää tota 30min, tein 25min lenkin sitten loppujen lopuksi. Ja rapakuntoisuutta todistaa myös se, että nyt minulla on etureidet (ja kurkku:D) kipeä tuosta loskassa rämpimisestä.

Tänä aamusti kävin koiran kanssa "vapaaehtoisen" aamulenkin. Syketaso oli noin 122 (120-140 oli ohjeistus). Koska koira kovasti halusi nuuskutella ja oli jäämässä kuitenkin 8h yksin kotiin, en viittinyt kovasti häntä kiskoa perässäni. noin 20min kuitenkin meni kierrokseen, johon normaalisti menee 30min, eli kyllä sitä vauhtia meillä normaalia enemmän oli.

Aamusti otin myös erinäisiä mittoja, vyötärön, reiden ja rinnanymp.mittoja, painoa jne. Katsotaan kuukauden päästä kuinka käy.

Rakas päiväkirja, repsahdin heti eilen. Vaikka minulla ei ole noudatettavaa ruokavalioita, ajattelin rajoittaa herkkujen syömistä. Ei onnistunut, söin 2 piparia ja 2 vaahtokarkkia. Hyi minua!

Sitten päivän muihin aiheisiin, jotka eivät nekään liity häihin. EIlen töistä takaisin ajellessani masennuin kun huomasin, että nopeasrajoitukset on laskettu talvinopeuksiin. Höh. Tänään kuitenkin töihin ajaessani huomasin, että osassa matkaa oli vielä kesänopeudet. Jes! Ja sitten taas höh kun huomasin työpäivän aikana, että viimeisetkin rajoitukset napsittiin alas. Hyvästi kesä:( Talvea en toivota tervetulleeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!