lauantai 20. lokakuuta 2012

Hiusketju ja muuta hömpää

Ah! Viikonloppu! Jes! Tänään on tarkoitus ottaa rennosti, nauttia pitkästä aamusta, bloggailla ja käydä kaupungilla kääntymässä. Kaupungilla todennäköisesti käymme katsomassa ystävän kanssa vähän kutsukortti ideoita ja paljonko kutsuille tulisi hintaa:)

Edelleen JenJen Housesta nakertaisi pari juttua ja kun kuulin nyt hyviä palautteita kyseisestä yrityksestä, ehkä innostun tilaamaan kegät ja kiitoskarkkirasiat sitä kautta. Ainakin noita rasioita tuntuu olevan jatkomyynnissäkin (ylimääräisiä) aika reilusti, joten eiköhän tuotteet ole tullut perille:) JenJenin kautta olen löytänyt kauneimmat kengät, mietityttää vaan kenkien koko:/ Palautus käytännöt kun heillä ei ole mitä sujuvimmat. Sitten mietin myös, pitäisikö minun varata aikaa morsiuspukuliikkeeseeni, jotta voisin sovitella erilaisia huntuja, jotta tietäisin, minkä tyylistä rupean metsästämään:) Liikkeen hunnut tuntuivat kovin hintavilta, joten voi olla, että tyydyn käytettyyn huntuun:)

Olen toistaiseksi luopunut tiara ajatuksesta. Olen ihastunut kimaltaviin, kammalla kiinnitettäviin huntuihin ja hiuskoruihin. Hiuskoruista ennen kaikkea noihin hiusketjuihin (jos jollakin on halvalla myynnissä, vinkatkaa:)) Nuo hiusketjut kun taipuvat lähes millaiseen kampaukseen tahansa:)

Myös liikkeessä, jossa pukuni odottaa, minulle suositeltiin tuollaista ketjua, ja ihastuin:)

Kuva: Zazabella

Kuva: Zazabella
Pidän toki edelleen pienemmistä hiuskoruistakin, mutta ainakin ketjun kanssa voisi olla varma siitä, että sen saa kampaukseen kuin kampaukseen sopimaan:) Myös tuollainen päänmyötäinen tiarapanta voisi olla hyvä vaihtoehto:)

Lisää kuvateksti

Kuva: Zazabella

Kuva: Zazabella
Huntujen suhteen, lyhyen kokeilu kierroksen tuloksena, olen päätynyt puolipitkään huntuun. Sellaiseen joka ylettyy noin olkapäille, hieman yli. Vielä en ole löytänyt netin ihmeellisestä maailmasta haluamaani huntua, joten se jää nyt ilman kuvia:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!