lauantai 9. helmikuuta 2013

Cherry in the air

Tuotetieto

Cherry In The Air – Escadan kesätuoksu 2013 on kevyt ja iloinen tuoksu täynnä kirsikan tuoksua uudessa valossa joka vangitsee marjan vastustamattoman luonteen ja kuvastaa samalla sitä surutonta elämäniloa josta ESCADA tunnetaan. Tämä ihanuus on syntynyt yhdistämällä ennalta-arvaamaton sekoitus mehukkaita, punaisia marjoja ja vastustamattomia vaahtokarkin vivahteita - täydellinen sekoitus nuorekkuutta ja iloista elämäntapaa.

Tuoksu avautuu houkuttelevilla ensituoksuilla kesän auringon kypsyttämistä mustista kirsikoista ja mehukkaista vadelmista yhdessä kevyen mandariinin vivahteen kanssa joka antaa raikkaan sitruksen tuoksuisen energiapotkun.

Sydäntuoksujen joukosta löydämme myös gardenian terälehtiä jotka ruokkivat ruokahalua kookosorkidean ja lämpimän vaniljan kanssa. Ne sulata yhteen houkuttelevan vaahtokarkki-vivahteen kanssa, joka on rakennettu leikillisen tuoksuvivahteen ympärille joka antaa tälle tuoksulle sen ainutlaatuisen persoonalisuuden.

Tuoksussa tulee esille myös rauhoittava santelipuu, tammi ja myski jotka sekoittuvat pehmeään valkoiseen mokkaan joka vahvistaa tuoksun houkutusta.

Ensituoksu: musta kirsikka, vadelma, mandariini
Sydäntuoksu: gardenian terälehti, kookos-orkidea, vanilja, vaahtokarkki-vivahde
Pohjatuoksu: santelipuu, tammipuu, myski ja valkoinen mokka

Pakko sanoa, että olen erittäin yllättynyt siitä, kuinka "raskas" kyseinen tuoksu on. Mielestäni se on melko kaukana noista perinteisistä kevyistä, marjaisista kausituoksuista. Tämä ei toki ole huono juttu, sillä olen huomannut, että kausituoksut muistuttavat todella paljon toisiaan. Nyt on joukossa tuoksu, joka erottuu massasta ja varmasti tuoksulle löytyy omanlainen ostajakunta. Omaan mieleeni tuo tuoksu ei kuitenkaan ole. Vamarti se tulee käytettyä, mutta minun makuuni se on hieman liian tunkkainen ja raskas. Mietin kuitenkin, että mielestäni tästä tuoksusta löytyy juuri niitä elementtejä, joita voisin kuvitella kaipaavani häätuoksussa, ainakin tuoksu jää mieleen ja tuo hajuvesi on pitkäkestoinen ja oikeasti tuoksuu. Aiemmissa tuoksuissa on ollut huomattavissa nopeaa katoamista:) Harmi, että tuoksu oli pieni pettymys, sillä kuvauksen perusteella tämä olisi voinut olla juuri se minun tuoksuni:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!