perjantai 8. helmikuuta 2013

Tuoksuja

Niin monut morsiamet ovat kirjoittaneet häätuoksusta. Itse ajattelin, että en moista hanki, mutta kirjoittelen tuoksuista kuitenkin:) Nimittäin tänään se on ajankohtaista. Olen vannoutunut Escada kausituoksujen fani ja näin syntymäpäiväni tienoilla aina julkaistaan kevättuoksu. Sopivasti isäntä on juuri laivalla ja tuo tullessaan ihanuuden minulle.

Kevättuoksuna on Escada- Cherry in the air

Ajattelin, että tämä voisi olla häätuoksuni tai sitten vielä julkaistava kesätuoksu. Viime vuonna julkaistiin kolme "retro" tuoksua ja voi sitä valinnan vaikeutta kun en meinannut osata päättä minkä ostaisin. Valitettavasti lemppari tuoksuni on jo aikoja sitten kulunut loppuun, mutta onneksi vielä muita on jäljellä.

Varastosta löytyy

Marine Groove- iltamenoihin

Moon sparkle
Taj Sunset- Kuumiin kesäpäiviin
Sexy Graffiti- Edellisin lisäys
Mielestäni tuoksuni eivät oikein sovi häätuoksuksi lähinnä sen takia, että tuoksun pitäisi mielestäni olla muistuttamassa päivästä vielä vuosia taaksepäin ja kun näitä tuoksuja ei (juurikaa) saa enää kauden jälkeen mistään. Tuoksun pitäisikin olla sellainen klassikko, jota voi ostaa täydennystarpeen tultua:)

Nyt imuri käteen ja koiran kanssa ulos, sillä sen jälkeen on luvassa hääaskartelua:)! Ja leffa ja irtsareita kyytipoikana:)

Onko joku muu ihastunut näihin tuoksuihin?

Loppuun vielä kuva jo loppuneesta lempparista, näitäkin tuli kulutettua 2 pullollista:)

Ocean Lounge
 

1 kommentti:

  1. Rakastan tuoksuja ja ostelenkin hajuvesiä laittoman usein ;) Myös mun mies on hullaantunut tuoksuihin.
    Ostettiin joululahaksi toisillemme häätuoksut. Kummatkin kerrottiin omat lempparit ja niistä sai valita tuoksun toiselle.

    Mun häätuoksuna oli Marc Jacob's Daisy ja miehellä Pradan Luna Rossa.
    Nyt sitten häämatkalla kokeilin hajuvettä yhtenä iltana ekaa kertaa häiden jälkeen ja voi miten kaikki ihanat muistot ja fiilikset palasi mieleen siltä sumautukselta <3
    Todellakin suosittelen häähajuveden hankkimista jos tuoksuista tykkää muutenkin :)

    Ja mitä noihin Escadoihin tulee niin tykkään niistä muiden päällä, mutta mulle ne ei tunnu "omille" tuoksuille. Mutta ihanan raikkaita tuoksuja ovat, joistain esim tosta Sexy Graffitista tulee kyllä mieleen jotkin nuoruusmuistot elävästi :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!