lauantai 16. helmikuuta 2013

Muutoksia hääyöhön?

Olen tässä tekstaillut sulhasen siskon kanssa. Pyysin häntä järjestämää mökkimme meille hääyötä varten ja hän suostui tehtävään. Ei kuitenkaan kulunut paljoa aikaa, kun hän rupesi kyselemän saisiko hän järkätä jotain muuta vai onko se meidän mökki ihan must juttu. Muutama päivä K:n kanssa asiaa pohdittiin ja eilen laitoimme sitten takaisin viestiä, että mikäs siinä:) Kovasti järkeilimme tätä mm. matkustamisen ja talouden näkökulmasta, mutta kun meille kerrottiin, että meidän ei tarvitse mitään pulittaa ja että kyytiasiakin hoidetaan (kuvaukset siis häitä seuraavana aamuna siellä mökillä) niin päätimme sitten suostua.

Ehdoksi annoimme, että majoitus ei saa olla hotelli kotikaupungista, sillä hylkäsimme jo kaikki:D Kovasti sitten kyseltiin myös toiveita ja onko olemassa esim.jotain ruokia mitä ei ehdottomasti syödä. Pyydettiin meitä (lähinnä minua;))lähettämään postia siitä, millainen olisi unelmien hääyö:) Vastasin jo, että suuremmat odotukset minulla taitavat olla tuon häämatkan suhteen, mutta lupasin miettiä asiaa:)

En ole sen koommin miettinyt, mitä hääyöltä toivon, muuta kuin rauhaa ja skumppaa, minusta olisi kiva kilistellä illan päätteeksi tuoreen aviomieheni kanssa:)

En kuitenkaan pistäisi pahitteeksi seuraavista asioista:

Takkatuli (voi olla hiukan liian kuuma ekstra kesällä:D)
Kylpy/poreamme
Kynttilöitä
Ruusunterälehtiä
Musiikkia
Jokin tervehdys
Pientä purtavaa (kuten mansikoita ja jotain muuta kesäistä)

Luulempa kuitenkin, että päivän päätteeksi olemme niin uupuneita, että parasta mitä yöpaikasta voi löytyä on pehmeä peti ja puhtaat petivaatteet:D

Miehen toiveisiin varmaan kuuluu:
Verkkarit
Bisseä
Hampurilainen iltapalaksi

Mutta nyt siis meillä ei ole vielä tietoa, vietämmekö hääyömme mökillä vaiko jossain aivan muualla:) Eilen kun järkeilimme tuota vaihtoehtoa havahduin ajatukseen: Mistä lähtien minä olen järkeillyt asioita käytännöllisyyden näkökulmasta? Totta kai me halutaan et joku järkkää jotain spesiaalia hääyöksi:)Hih!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!