tiistai 26. helmikuuta 2013

Ongelma ratkaistu:)

Eilen sitten väsäsin ostamistani materiaaleista erilaisia ratkaisuja ja päädyimme nyt sitten pitämään tuon valkoisen kuidun ja ostamaan uuden väriset pohjat, jotka eivät maksa kuin sen 20snt/kpl kun taas kuitu maksoi yli 20e/rulla. Teemme graniitin harmaat pohjat (sama sydämien taustana), valkoinen kuitu+hopeat tekstit ja hopealle läpikuultavalle paperille sitten printit. Tuli kivan näköinen tuosta koekappaleesta. Mulla on kyllä tosiaan 20kpl sitä valkoista kartonkia ja sain kommenteissa hyvän idean koittaa laittaa kuidun alle hopean paperin, joten tuotakin kyllä pitää koittaa vielä. miäli kuitenkin pitäydymme tossa plan B:ssä, käytän nuo valkoiset paperit nimikylttien tekemiseen.

Nyt vaan olen niin malttamaton (vaikka kiire ei tietty olisi) että haluaisin heti saada nuo harmaat papaerit. Tarkoitus kun oli, että viime viikonlopun jäljiltä minulla olisi kaikki materiaalit ja voisi aikanikuluksi niitä räpläillä. Taidan siis käydä Sinooperissa ja Tiimarissa katsomassa onko samanlaista paperia saatavilla ja kun ei ole, lähetän kaasolla näytepalan paperista ja hän saa kiikuttaa minulle noita papereita kun saapuu meille parin viikon päästä:) Saatamme myös olla lähdössä Ikeaan viikonloppuna ja samallahan voisi pyörähtää Ideaparkin Sinellissä etsimässä tuota paperia.

Näin kaason viikonloppuna ja saimme väsättyä hieman ohjelmarunkoa, viitteitä rungosta kirjoittelen tänne viimeistään viikonloppuna:) Jos siitä vaikka olisi apua jollekin joka tuon asian kanssa painii.

Kovasti odottelen postista saapuvaksi tilaamiani mustia terälehtiä sekä valkoista riisikoria. Totesin miehelleni eilen että tarvitsen joko apua organisoinnissa tai lisää tilaa:D Nimittäin nyt minulla on niin paljon kaikenlaista hääaskartelu juttua ym. mikä ei saa rypistyä tai hajota, että en tiedä mihin kaikki laittaisin ilman että ne on kesään asti pyörimässä jaloissa. Tarvinnee tyhjentää joku sängynaluslaatikoista tms:)

Olin tosiaan viikonlopun Jyväskylän Solo Sokos Hotellissa ja ai että oli ihana reissu. Pitkiä lenkkejä koiran kanssa järvenjäällä, ystäviä, pitkiä yöunia ja hyvää ruokaa. Hotelli oli upea ja palvelu mitä mahtavinta:) Nyt sitten varasimme pääsiäiseksi miniloman samasta hotellista K:n kanssa:) Tarkoituksena olla reissussa 2 yötä, jää sitten yksi vapaapäivä vielä kotioloihinkin. Pe ilta menee varmaan rennoissa merkeissä hotelilla ja lauantai on tarkoitus viettää rinteessä:)! Vihdoin! Tulee olemaan talven ensimmäinen ja viimeinen laskettelu reissu tänä vuonna:/ Luvassa varmasti mukava ja rentouttava viikonloppu:) Tarkoitus myös pyörähtää kylpylässäkin mikäli siltä tuntuu:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!