tiistai 19. helmikuuta 2013

Hääshoppailuita ja muuttuneita ajatuksia häämatkasta

Mua on oikein ruvennut ärsyttämään miksi musta on tullut tälläinen, joka on ruvennut ajattelemaan kaikki asiat järjellä. Punnitsee vaihtoehtoja ja valitsee sen järkevimmän ratkaisun? Miehen vika, varmasti! Hän on aina ollut meistä se, joka pohtii, miettii ja vatvoo ennen kuin päätöksiä saadaan aikaiseksi. Olen aina inhonnut sitä piirrettä hänessä (vaikka se onkin pelastanut meidät monelta:)).

Minä olen aina ollut meistä se, joka halua kaikki nyt ja heti, eikä kaikkea tarvitse miettiä, jos joku tuntuu hyvältä/kivalta, voi sen vaan tehdä. Jos haluaa lähteä viikonloppuna reissuun, ei sitä tarvitse pohtia suuremmin, koirankin voi ostaa ja opintolainakin on pienikorkoista. Nyt minä kuitenkin TAAS havahduin järkeilemästä asioita häänäkökulmasta. Ensimmäinen järjeily on tainnut olla koristeet. Kun en löytänyt ensin halvalla haluamiani asioita, tulin siihen tulokseen, että miksi edes metsästämään. Kerranhan niitä vain käytetään, voihan ne siis olla rumempia/huonompi tms. Toinen järkeily oli hääyö. Alun perin olisin ehdottomasti halunnut hulppean hotelliyön kaikenlaisina lisukkeineen, päädyimme kuitenkiin ilmaiseen, omaan mökkiin.

Nyt tänään rupesin järkeilemään häämatkaa. Olen jo vuosia halunnut lähteä matkaan mahdollisimman pian häiden jälkeen. Monestakin syystä: fiilis pysyy yllä eikä tarvi palata heti arkeen. Ja olishan se vaan "mageeta" lähteä suoraan häistä ja tömistää Suomen pölyt jaloista. Kun vaan haluan. Nyt sitten ehdotin ÄÄNEEN K:lle että entäs jos lähdettäisiin vasta talvella häämatkalle? Tiedettäisiin sitten ainakina tarkasti paljonko meillä on rahaa käytettävissä ja voinhan minä lomaanikin säästää. Ja onhan Suomen kesä ihan kiva, miksi sitä nyt kesällä  lähteä? Eikä tarvitse sitten vielä stressata kohteen kanssa. Ja onhan esim.lokakuussa varmaan vähemmän turistejakin ja meillä 8v päivä. MINÄ sanoin tämän ÄÄNEEN, mikä johti tietty siihen, että K innostui ajatuksesta. Ei, ei näin! Eikö vaan voida lähteä heti?? Kun se vaan olisi kivaa...

SItten shoppailuihin. Tein tänään kaupat erään Facebookin vaihtoringin kautta. Olen pitkään haaveillut kimaltavasta,mustasta kuitukankaasta pöydissä. Totesin kuitenkin, että se on hirveän kallista varsinkin kun vieraita on tulossa paljon. Sain kuitenkin ostettu yli 26m juuri haluamaani kangasta hintaan 45e. Ja kun minulla sattui olemaan käteistä 50e, ostin samalla 9kpl shampanjapullon mallisia saippuakuplia (riittää meille kun tarkoitus oli jakaa näitä lapsille tai laittaa lapsiparkkiin) sekä valkoista kimaltavaa kuitukangasta hajapaloja noin 2m (näistä ajattelin taikoa puolet kiitoskarkkipusseista mustalla/hopealla nauhalla ja loput puolet mustasta kankaasta hopealla/valkoisella nauhalla)




Tämä tuleva  morsian on todella innoissaan tuosta kankaasta, säästyi paljon rahaa ja sain juuri sitä kangasta josta olin ihan varma etten tule kustannussyistä ikinä saamaan:)!!Kyllä tuo Ikean lakanat voittaa (vaikka niissä ei siis todellakaan mitään vikaa:))

Ja tämä oli tosiaan jo 200. teksti:) Olkaapa siis hyvät:)


2 kommenttia:

  1. minäkin haluaisin häämatkalle heti häiden jälkeen, mutta tuo kesä...
    ollaankin mietitty et jos häämatkan jakaisi kahteen osaan. Mentäisiinkin johonkin euroopan kaupunkikohteeseen heti häiden jälkeen ja talvella pidemmälle lekottelemaan. Ihan toimivalta tunnostava ratkaisu ja muodissa on myöskin 70-luvulta tutut suomen häämatkat. Kiertelemään teltan kanssa kaupunkeihin joissa ei ole käynyt tai vois varata vaikkapa teatteripaketteja pikkupaikkakuntien hotelleihin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kahteen jakaminen on hyvä idea, pitänee ehdottaa miekkoselle:)

      Poista

Kiitos kommentistasi!