perjantai 1. helmikuuta 2013

Trash the dress!

Ei vaatinut edes minkäänlaista työtä kun eilen puolisolta kyselin noista valokuvista. KErroin, että itse kovasti haluaisin ottaa meidän hääkuvat Trash the dress tyylisesti (kylläkin lievät sellaiset:D) ja mökillämme maalla. Hän suostui heti:) Nyt siis kyselemään kuvaajaltamme, olisiko hän sittenkin vapaa vasta sunnuntaina, sillä noita kuvia ei oikein voi ottaa hääpäivänä mikäli haluaa juhlia ilman kurajälkiä lattiassa:)  

Aloitimme viime keväänä mökkimme kunnostuksen ja se on vielä erittäin keskeneräinen, mutta satoi tai paistoi, uskon, että ammattikuvaajan käsissä saamme sieltä todella upeita kuvia:)

Tässä muutama kuva mökiltämme ennen kuin teimme edes pihan suhteen mitään. Ensi kesänä piha tulee olemaan sisstimpi, mutta mökkiä emme ulkoa vielä maalaa. Ahlainen on puolisolleni erittäin tärkeä ja rakas paikka ja mökki meille molemmille. Erittäin karun näköistä, mutta uskon, että saamme ihania kuvia. Otan kesällä vielä parempia kuvia kun saamme kuunnostettua mm. rampin joka johtaa heinälatoon:)

Heinäpelto on mitä mainion paikka kuvaukselle




Halutessamme voimme siirtyä myös puolison vanhempien mökille kuvaamaan, joka on noin 2km päässä:

Hirsinen puusuuli oikealla:)




Ja tässä vielä muutama ihana TTD kuva

Ja meidän yskinäiseltä puulta:)

Näyttää kovasti meidän mökkitieltä:)



Heinäpaaleja on saatava kuvaan!



Ehdottomasti yksit tälläinen

Uskon, että meilläkin on mahdollisuus saada hevonen samaan kuvaan:) Tai lehmä:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!