sunnuntai 3. helmikuuta 2013

kattauksesta ja ostoslistaa

Olen tässä pohtinut pääni puhki ton kattauksen kanssa, ja eilen päätimme, että etenemme seuraavalla kaavalla. Valkoinen pöytäliina, keskeltä pöytää musta kaitaliina, 1 lehtikoriste per pöytä (jossa kynttilä) ja 2 maljakko perpöytä (jossa siis hiekkaa pohjalla, kasvi+kelluvakynttilä)+timantteja. Mustat nimikoidut servetit ja aterimet valmiiksi pöydissä, sekä kiitoslahja. Jes, päätös tehty! Vai onko.

Nyt sitten tänään kun tuo päätös oli hetken muhinut päässäni, rupesinkin miettimään, että pitäisikö sittenkin mennä mustalla kaitaliinalla+hopealla organzalla. Jos olisi joko laittanut organzan musta päälle ihan suorana tai sitten hieman rypyttänyt sitä keskelle kaitaliinaa. Mutta sitten pääsin siihen, että jos organzaa rypyttää, tulisi varmaan ainakin timantit jättää pois, eikös olisi ihan liikaa tavaraa pöydällä siinä tapauksessa? Ja jos organzan laittaa suoraksi, tuleeko silloin ihan liikaa värejä pöytään?

Ehkä nyt vain pitäydyn alkuperäisessä päätöksessä:)

Tässä erittäin, erittäin kökkö kuva suunnitellusta kattauksesta, tarttis jossain kohtaan varmaan piirtää se käsin:D Olen todella huono piirtämään, mutta väitän, että käsin piirretty olisi silti parempi kuin paintilla:D

Tässä olen myös miettinyt sitä ostoslistaa. Ihan hirveästi on vielä ostettavaa, joten pikkuhiljaa pitäisi myös tämän asian eteen ruveta jotain tekemään. Tässä muutama juttu aina vaan kasvavalta ostoslistalta:

Kaikki materiaalit kattaukseen (kankaat, kynttilät, savi, maalit, timantteja...)
Korit, joista kaura jaetaan
Pussimateriaalit kauroille
Kirjekuoret kutsuihin
Postimerkit kutsuihin
Koristenauhat "riisi"koreihin
Kiitoskarkit
Pussimateriaalit kiitoskarkeille
Lapsiparkkii: kyniä, paperia, värityskirjoja..
WC-korien sisällöt
KOristelut ulkopöytiin (ja mitä nekin mahtaa olla?)
Eteisin, lavan ja ikkunalautojen koristeet (mitäs ne on?)

ja tietty sitten isompia juttuja kuten:

K:n sormus
K:n puku
Mulle (ehkä) uusi huntu
Alusvaatteet
Kukat
Nauhat rannekukkiin

Tänään ajattelin tilata nuo kiitoskarkit, kun ne ei paljoa maksa ja päiväystä niissä on aina lokakuun loppuun asti. Kutsuvieraslistalla on nyt 114 nimeä. Uskallan siis hyvin tilata kaksi pussia karkkeja (noin 50kpl/pussi). JOs tarvitaan enemmän, on helppo tilata kun taas ylimääräiset voi syödä vaikka itse:D Ajattelin pikkuhiljaa ruveta tekemään noita kiitokarkkipussukoita. Noita savijuttuja ei voi vielä tehdä, kun tarvitsisin niihin oikeita vaahteranlehtiä (mietimme kyllä eilen, ovatkohan aidot lehdet tarpeeksi suuria vielä tuohon aikaan, mutta kyllä me sitten jotain keksitään:)). 

Myös kutsuja voisi ruveta pikkuhiljaa kasaamaan. Kun vain saisi vielä tehtyä muutaman erilaisen välilehden, sillä kaikki eivät tule saamaan samanlaista kutsua:) Noita välilehtiä ei vain vielä voi tehdä, sillä suunnittelemme "lahjalistaa" ja ennen kuin tästä listasta tehdään maininta tulisi meidän tietää varmaksi teemmekö moisen ja mitä se tulee pitämään sisällään:)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!