perjantai 22. helmikuuta 2013

Kiitoskarkit ja kuulumisia

Pääsimme tänään tänne Jyväskylään. Ja tämän viikonlopun ajan "me" on siis minä ja koiramme Immu:) Hotelli ja huone kyllä vakuuttivat. Yksi iso miinus kuitenkin on, nimittäin huoneesta puuttuu se kovasti pyydetty ja odotettu kylpyamme. Meinasin jo, että kävisin tästä mainistemassa respassa, mutta koska sain kuitenkin käytävän päädysta huoneen päätin antaa asian olla. Kaikkea ei voi saada. Koiramme tosiaan saattaa haukkua ollessaan yksin, joten mieluummin saan nauttia rauhassa aamiaisesta kun ei tarvi murehtia, että naapurit häiriintyy. 

Ajattelin huomenna oikein repäistä. Inhoan yksin tekemistä. En käy yksin leffassa, en kahvilla en juuri edes kaupungilla. Mutta eilen päätin, että huomen illalla minä menen yksin syömään. Hotellin alakerrassa on italialainen ravintola, pakko mennä:) Minä, yksin:) Katsotaan jääkö viimeiseksi kerraksi:D

Voin kyllä suositella tätä Sokos hotel Solo hotellia todella:)

Tänään olen viettänyt aikaa näpräillen kiitoskarkkipussukoita. Heti kun pääsin tänne, heitin tavarat huoneeseen ja lähdin Sinelliin. Ostin välineet seuraavasti: nauhat 100n kiitokarkkipussiin, materiaalit 50n karkkipussiin, 20 kartonkia menukartioihin, kuitukankaan menukartioihin kuten myös muuta tarvittavat härpäkkeet noihin kartioihin. Rahaa paloi 70e. hirveitä määriä sitä materiaalia menee. Mm. ostin 17m tota nauhaa noihin pussukoihin. vielä en rupea noita menupohjia tekemään, mutta tässä kuvaa valmistuneista karkkipussukoista.


Sisällä siis hopeavalkoinen Just married karkki sekä värssy.

Kartiostamme tulee tämän tyylinen:
Ilman tuota mustaa nauhaa. pohjan väri:valkoinen, kuitukangas:kimaltava valkoinen, hopea ohjelma/menu tarra sekä hopea sydän tummanharmaalla pohjalla. Tein joku päivä kolme väriyhdistelmää, joista K valitsi mieleisin ja sillä mennään (eli tuo ylläkerrottu) K tosin halusi hopean sydämen kultaisella pohjalla. Kultaa kun ei meidän väreistä löydy eikä (onneksi) löytynyt myöskään järkevää kultaista paperia sinellistä, päädyin tumman harmaaseen. Muut vaihtoehdot: musta pohja+valkoinen kuitu+valkoinen tekstipohja tai valkoinen pohja, musta kuitu+valkoinen tekstipohja. Kartiossa tulee siis olemaan yhdellä sivulla menu, yhdellä ohjelma ja kolmannella pöytänumero. jos päädymme 4hlö pöytiin, laitamme 1kpl/pöytä, jos 8hlö/pöytä tulee kartioita 2.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!