torstai 7. helmikuuta 2013

Iloisia yllätyksiä

Tämä seuraava asia ei liity mitenkään häihin, mutta aiemmin kirjoitin, kuinka tällä viikolla löysin serkkuni, jonka olemassa olosta en edes tiennyt. Nyt tänään olin saanut facebookin työprofiiliini viestin, jossa kysellään, olenko Jatzarin Imagen omistaja. No, olenhan minä. "Linjan" toisesta päästä löytyi Immun isän omistaja:) Ihana iloinen yllätys. Hän kertoi, että on yrittänyt jo vuosia jäljittää Sakun pentuja, mutta olimme enismmäiset, jonka hän löysi. Hih:) Sain kovasti lisätietoa Immun suvusta ja paljon muustakin. Sain myös aivan ihania valokuvia ja odotan tällä hetkellä kuvia mm. Immun sisaruksista pentuina:) Juttelimme todella pitkät pätkät ja toivon, että vielä joskus pääsemme tapaamaan toisemme:)

Tässä kuva Immun isästä ja emästä:

Saku ja Saga
Ja tosiaan, jos joku on kiinnostunut koira aiheisista julkaisuista, niin käykää täällä. Käyn sinne säännöllisen epäsäännöllisesti kirjoittelemassa meidän ja Immun kuulumisia:) Eli ei kun klikkailemaan lukijoiksi:)

Ja jottei ihan menisi ohi häiden, niin tänään saapui paketti Decora Houselta, joka sisälsä tilaamani karkit (ja tasan 100kpl, laskin;)), pusukellot sekä nenäliinat. Pusukellot olisvat positiivinen yllätys sillä ne olivat suuremmat kuin luulin. Että tälläistä. Katsotaan jos huomenna jaksaisi kokeilla tehdä niitä koristeita:) Kutsujakin voisi alkaa kokoilemaan, vaikka jo tänään;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!