maanantai 18. helmikuuta 2013

Häähössötystä

Viimeiset kolme yötä olen nukkunut melko huonosti. Ja kun en ole saanut nukuttua, olen ruvennut miettimään hääjuttuja ja voin sanoa, että nyt pikkuhiljaa rupeaa ahdistamaan kaikki se tekemisen ja hankkimisen määrä...Eniten ehkä kuitenkin ahdistaa se, että miestä ei tunnu ahdistavan mikään. Ei edes se, että noin 5000-6000e hääbudjetista on kasassa vasta 1000e. 2Parempi meidän on vain säästellä pikku hiljaa ja katsoa tilannetta sitten lähempänä, ei sitä kannata etukäteen murehtia" Ei kannata etukäteen murehtis?! Paha sitä on jälkiäteenkään ruveta miettimään..Ja mikä pikkuhiljaa? Eihän tässä ole kuin vajaa 5kk aikaa!

Mutta tosiaan, nyt rupeaa tuntemaan sen faktan, että aikaa on vain se vajaa 5kk:)!! Tässä uitenkin lähiviikkoina alkavat taas uudet palaset loksahtamaan paikoilleen, nimittäin ensi viikonloppuna on edessä shoppailumatka Sinelliin, josta hankin menukorttipohjat, ohjelmakorttipohjat sekä nimikylttivälinnet (tarvitsisi nyt vaan ensin päättää millaiset teemme) ja sitten sovimme, että sitä seuraavana viikonloppuna lähdemme Ikeaan häätavaroita metsästämään. 

Papillekin saisi kuulemma taas soittaa kuun vaihteessa (väitän, että hän ei vielä silloinkaan osaa mitään sanoa, joten taidan sitä soittoa vielä venyttää). Saimme puhelun toimitusvuorossa olevalta papilta, joka vaikutti myös erittäin hyvältä kakkosvalinalta, eli teoriassa meillä kyllä on jo pappi, hän ei vaan ole se kenet haluamme:) Mutta varma varapappi kuitenkin:)

Eräs iso koristeisiin liittyvä menoerä on nyt myös hoidettu, sillä juuri eilen solmin kaupat mustasta kuitukankaasta pöytiin. 26,6metriä 45€, ei mielestäni paha, sillä metrihinta liikkuu siinä 4-5€/metri

Kuitukangas näkyy kuvassa, toivottavasti se nyt riittää meille.:)

Ensimmäinen erä kutsuja on nyt saatu valmiiksi ja ensimmäiset saavatkin kutsunsa ja viikonloppuna ihan kotiinkuljetettuna:)

Pitänee varmaan myös jo nyt sopia kaason kanssa, koska näemme, jotta saamme tehtyä noita näpräilyitä, kun nyt näyttää siltä, että viikonloppuna hädintuskin kerkeämme näkemään ja maaliskuun treffit kuluvat synttäreitäni viettäen....

Eteneekö muiden järjestelyt suunnitelmien mukaan:)?


3 kommenttia:

  1. Meillä häät ovat noin kuukautta myöhemmin kuin teillä. Hääbudjettimme on samaa suuruusluokkaa kuin teillä ja säästössä on nyt noin puolet. Isot asiat kuten vihkiminen, pitopalvelu, musiikki ym. ovat jo järjestyksessä, mutta kutsut sun muut vielä ihan auki. Ensi viikolla häävalokuvaaja tulee ottamaan meistä valokuvia, joiden pohjalta ruvetaan sitten kutsuja suunnittelemaan. Mutta äläpä huoli, kyllä ne häät onnistuvat ja teillä on aikaa vielä runsaasti! Monet aloittavat koko häiden järjestelemisen vasta puoli vuotta ennen H-hetkeä. :)

    VastaaPoista
  2. Meilläkin onneks mies heräs tuohon säästöhommaan vähä ennen vuodenvaihdetta, siihen asti oli kans sama homma "mitä sitä ny viä ressata, ehtiihän sitä"... Ja tuosta miehen "heräämisestä" huolimatta ollaan säästämises vielä vähä jäljes.. Oivoi :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!