keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Centerpiece

Nyt olen sen päättänyt. Haluan pöytiin koristeita, joissa maljakossa kukkia (tms) ja kelluvia kynttilöitä. Tähän tyyliin:

Meillä voisi toimia ensimmäisen tyylinen ratkaisu, saniaisista tehtynä:)

Kaunis

Niin hääkirppiksiltä kuin Ikeastakin tuntuu löytyvän halvalla maljakoita/laseja, joihin asetelmat voi tehdä. Kelluvia kynttilöitäkin saa halvalla:) Ikeassa esim. 24kpl kelluvia kynttilöitä maksaa vain 4e ja maljakoksi sopivia olutlaseja myydään 6kpl vain 5€:) Koriste hiekkaakin on jo ostettu:)

Mjöd-olutlasit/Ikea
Eli ei tämä ratkaisu välttämättä tule kovin kalliiksi:) Ja ainakin noita laseja menee hirveää vauhtia kaupauksi hääkirppiksillä:)

Ikeasta saisi myös niitä gerberoita muovisena:) Vaikka niille taitaa kyllä hieman enemmän hintaa kuin ilmaisille saniaisille;)

Gerberat 1e/kpl
Huh, johan rupesi helpottamaan:) Sain tänään muitakin ihania ideoita koristeluun, kiitos siitä Janinalle:) 

Mutta nyt kyllä tarttee ainakin vuoden vaihteeseen asti hieman hillitä tuota hääshoppailua:) Edessä on muutenkin tiukat kuukaudet jouluineen ja uusine vuosineen:) Mutta kortti materiaalit ehkä ostamme jo marraskuussa kaason kanssa, mikäli Jyväskylän Sinelli on yhtä ihana kuin Ideaparkin:) Mutta nyt täytyy sitten vain enemmän keskittyä tuohon suunnittelu ja hahmottelu puoleen:)

Ihastuin myös ajatukseen lime viipaleista maljakossa, ehkäpä vaikka ruokapöytään?

 

2 kommenttia:

  1. Niitä meijän kirkkaita, pyöreitä, matalia saa myös lainata jos haluatte. Niitä tais olla 13 kpl?

    VastaaPoista
  2. Hei kiitos! Pidä tallessa niin katsellaan sitten lähempänä:) Kuinka monta teillä oli per pöytä? Kun olihan teilläkin kuitenkin aika monta pöytää:) Voisin ihan pian lainata muutaman niin saisin konkreettisesti suunnitella hieman;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!