tiistai 23. lokakuuta 2012

Kuulumisia

Luulen, että huomenna ja loppuviikosta voi taas olla järkevämmän päivittelyn paikka, mutta halusin tulla kertomaan teille, että sain tänään Now and Foreveriltä sähköpostia ja servettimme ovat lähteneet matkaan:) Niin ja tietty se kamera:)! Jei! Saa pian hieman kaavailla noita pöytäasetelmia, jos sit vois pikkuhiljaa osteskella koristeita vähän enemmänkin kun on jotain ideaa taustalla:)

Juttelin myös eilen erään tuttuni kanssa. Menin häneltä ohimennen kysymään, paljonko maksaa, jos hän lähtee minulle virtuaali coachiksi:D Kun ei siitä mun omasta haasteesta oikein tullut mitään. Mutta hyvä uutinen on se, että paino on pysynyt samassa, ei ainakaan ole noussut (huhhuh):). Mutta tosiaan. annoin aikamoiset kriteerit potentiaaliselle valmentajalleni:D Sanoin, että salille ja jumppiin en mene, perus vatsarutistuksia en tee, en halua hirveästi juosta jne. Eli mitään en suostu tekemään, mutta tuloksia pitäisi saada aikaiseksi:D

Itse olen ohjannut jos jonkunmoista jumppaa jo 7 vuotta. Kunnes se "ura" tyssäsi kun muutimme takaisin kotikaupunkiimme. Tästä siis keksin, että miähän voisin ostaa kahvakuulan. Kahvakuulalla pystyy treenaamaan tosi monipuolisesti kotona:) (kunhan puoliso ei ole kotona:D). Tarvii siis häätää puoliso säännöllisesti pois kotoa.

Jumppailu intoni tyssää aina siihen, kun ei saa mitään aikaan. Innostun viikoksi, ja sitten se jää siihen. Toivottavasti pääsemme hinnasta sopuun ja koutsi saa tehtyä minulle alkuun tarpeeksi helpon ohjelman, että ei tule taas sitten lopettaminen eteen. Kyllä, minulla on huono itsekuri ja motivaatio! Mutta jaan sitten kunto-ohjelmasta pätkiä tänne teille kun sen saan:)

Ja sitten olen ihastunut erääseen rannekoruun. Se on useasti jo osunut silmääni, pitää katsoa jahka löytäisin siitä kuvan teille jaettavaksi:)

3 kommenttia:

  1. Siis kahvakuula ehdottomasti!! Mä oon aina ollut henkeen ja vereen kuntosali-ihmisiä, mutta nykytilanteessa ehdin liian harvoin sielä käymään. Sainkin personal trainerilta kunto-ohjelman johon sisällytettiin 2kertaa viikkoon kahvakuulailua. Aivan törkeen ihana kuntoilumuoto, ja miten tehokasta! Jo 20min jälkeen oot ihan hikinen ja seuraavana päivänä todellakin tunnet tehnees jotain.. Suosittelen! :P

    Mutta miks ihmees sulhon pitäs olla pois kotoo? :D

    VastaaPoista
  2. No, ei välttämättä pois kotoa, mutta ainakin toisessa huoneessa.Ellei sit treenaa mun kanssa;) Oon ihan hirveä kriittinen itseni suhteen ja ajttelen aina ihan hirveästi sitä, mitä toiset minusta ajattelevat. Siksi en halua treenata miehen silmien alla:) Hän katsoo urheiluruutua ja mä treenaan lattialla:D No thanks:)

    VastaaPoista
  3. Voi sua :D Mut jotenki ymmärrän kuitenki :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!