torstai 14. helmikuuta 2013

Terveisiä sairastuvalta

Täällä on nyt menty kaksi päivää kaavalla:finrexin,särkylääke+unta. Tuon setin jälkeen on jakanut sitten hieman syödä ja lenkittää koiran ja sitten alkaa sama rumba alusta. Minä ja K sairastuimme molemmat kuumeeseen samana päivänä, puolisolla tuntui kuume menevän ohi, sillä hän palasi jo tänään töihin kun minä jäin jatkamaan rumbaa. Katsotaan pääseekö sitä huomenna töihin, sietäisi päästä, sillä meidän pitäisi työn puolesta tehdää tilastointia ja meidän tilastointiohjelma ei toimi, joten sen kanssa pitäisi mennä tahimaan. Saas nähdä nyt sitten kuinka käy.

Jotenkin minusta tuntuu, että on mahdollista, että tämän sairastumisen laukaisi stressi (vaikka todennäköisesti olen vain saanut perus tartunnan), mutta kun tämä iski ihan yllättäen. Tulin töistä kotiin ja nousi kuume. Yleensä kuumetta on enteillyt flunssa tms. Mutta ei nyt. Huomasin, että meillä sairastetaan selvästi liian harvoin, koska suurin osa meidän kuume ja flunssalääkkeistä olivat 2-4 vuotta vanhoja!

Loin blogiini kaksi uutta välilehteä. Printtasin aiemmin tällä viikolla samantyyliset listat jääkaapin oveen, mutta koska ne tuntuivat muuttuvan koko ajan, niin päätin lisätä ne tänne blogiin, ovat sitten helposti muokattavissa. Löytyy siis To Do listaa ja ostoslistaa, jotka molemmat varmasti ovat vajaita. Paljon on vielä kaikenlaista ostettavaa. 

Ensi viikon loppuna pääsen Keski-Suomeen ja ihanaa Sinelliin. Tarkoituksenani on ostaa kirjekuoret kutsuja varten (kutsut tarkoitus lähettää maaliskuun aikana) sekä välineet ohjelma/menukortteihin ja nimikyltteihin. Tosiaan, häissämme ei ole istumajärjestystä, mutta pöytäseurueet määrittelemme ja ajattelimme, että olisi kuitenkin kiva jos kaikilla olisi nimikyltti. Nimikyltit siis tarkoitettu lähinnä seurueen muille jäsenille, jotta muuta näkisivät ketä pöydässä istuu. Saattaa siis olla, että kylteistä tehdään kaksipuoliset.

Olen tässä miettinyt menukorttien ulkonäköä ja vaikka ensin kamppailin kolmiomallia vastaan, taidan kuitenkin päätyä siihen. Idea tyyliin minulla on jo, katsotaan nyt millainen on sitten lopputulos. Alkuperäisenä suunnitelmanahan oli laittaa jokaiselle oma, saattaa kuitenkin olla että teemme yhden per pöytäseurue, sekään ei ole vielä täysin varma.

Tajusin eilen, että mikäli päädymme kolmion malliseen menu/ohjelmakorttiin, saisimme yhdelle sivulle laitettua pöydän numeron, säästyisimme siis erillisen pöytänumerolapun väsäämiseltä.

Kirjoittelisin mielelläni lisää ajatuksista ja hääuutisista, mutta luulen, että nyt on aloitettava taas uusi lääkintakierros. Palaillaan parempivointisina:)

Ihanaa ystävänpäivää kaikille!

 

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!