tiistai 14. elokuuta 2012

Kaaso

Tänään on tulossa postauksia oikein olan takaa:) Nimittäin sulhon kanssa käydyn keskustelun jälkeen on päässä vilissyt niin paljon ideoita ja asioita, että en meinaa saada nukutuksi:) Mutta aloitetaan otsikon aiheesta:) Eli minulla on nyt sitten kaaso:) Jei:) Hän kyllä hetken antoi pitää jännityksessä ja kerksein jo ajatella, että mitä tekisin jos hän ei tehtävään suostuisikaan! Mutta onneksi suostui. 

Emme ole kaasoni kanssa tunteneet vielä kovin pitkään, mutta hänestä on kuitenkin tullut läheisimpiä ystäviäni:) Tutustuimme edellisessä työpaikassani ja juuri kun olimme pääsemässä ystävyydessämme vauhtiin, tuli meidän aika muuttaa toiselle paikka kunnalle. Kaaso kyseli minulta, mitä mielestäni hänen tehtäviinsä kuuluu. Johan kysymyksen pisti:D Paljon kaikkea, mutta ei kuitenkaan juuri mitään?!
Tässä hieman listaa siitä, mitä minun mielestäni kuuluu kaason tehtäviin:

-Polttareiden järjestäminen
- auttaminen päätöksen teossa (puku, sormus...)
- auttaminen mm. juhlapaikan koristelussa ja siivoamisessa
- auttaminen häitä edeltävissä valmisteluissa mahdollisuuksien ja halun mukaan
- juhlaväen ohjeistaminen hääpäivänä 
- ohjelmamestaina toimiminen yhdessä bestmanin kanssa
- puheen pitäminen häissä
- Morsiamen hätäpakkauksesta huolehtiminen :D
- kaikenlaiseen järjestelyyn osallistuminen teoriassa ja käytännössä (auttaminen ohjelman suunnittelussa, "riisien" jako jnejne)

Ja tietenkin morsiamen kehuminen pitkin päivää ja stressin lievittäminen ennen H-hetkeä ;)

Eli siis perinteiset kuten polttarit ja puhe ja sitten auttaminen kaiken näköisessä oman halun ja jaksamisen mukaan. Koska kaaso asuu melko kaukana, en vaadi, että hän on luonani auttamassa mm. kiitos karkkien teossa ym. Osan tehtävistä voi delegoida kaason tehtäväksi etänä ja osaa varten morsiankin voi matkustaa kaason luo:) Toivon myös, että kaaso tekisi omalla paikkakunnalla hieman hintavertailua erilaisista materiaaleista ym:)

Kaasoni asuu noin 300km päässä, joten minulla ei ollut juuri nyt mahdollisuutta kysyä häntä kaasoksi kasvotusten, joten lähetin hänelle ilmoituksen:) En jostain syystä pysty lisäämään ilmoitusta alkuperäisessä muodossa, mutta tästä saatte idean. ilmoitus oli varusteltu mm. Työ ja elinkeinotoimiston logoilla:)


Kaaso hakusessa!

Oletko sinä luotettava, iloinen ja mahdollisesti ahkera nuori nainen? Haluat osallistua häähumuun myös kauempaa ja olla todistamassa erittäin läheltä, kun T*** ja K**** sanovat toisilleen Tahdon? Olet halukas osallistumaan järjestelyihin ainakin suunnittelutasolla ja olet mahdollisesti myös halukas ”likaamaan” kätesi heidän yhteisen päivänsä vuoksi? Sinulla riittää huumorintajua ja kärsivällisyyttä, kun morsiamella ei sitä riitä ja omaat hyvän stressin sietokyvyn, kun morsiamen oma sietokyky ei anna periksi? Oletko halukas osallistumaan häiden suunnitteluun sydämellä? 

Haetaan iloista ja hyväsydämistä kaasoa tekemään morsiamen ja sulhasen päivästä ikimuistoinen. Hakijalla tulee olla erittäin läheinen ja rakas suhde morsiameen. 

Jos omaat yllä olevat ominaisuudet ja olet halukas tarttumaan haasteeseen, ota yhteyttä alla olevaan numeroon tai vastaa tähän viestiin Facebookin välityksellä. Hakuaika päättyy 15.8 2012 klo 16. 15

Yhteystiedot  Lisätietoja antaa morsian 0400-1234567
Työpaikan osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö
Työkokemus  ei lainkaan
Työ alkaa : mahdollisimman pian
Työaika  osa-aika
Työn kesto  noin 12 kuukautta
Haku päättyy 15.08.2012 klo 16.15
Jätä hakemus Morsiamen Facebook-profiili tai tekstiviestillä 04001234567
 Ilmoitus jätetty 12.08.2012
Ilmoitusnumero 8051357   

Lähde: Työhallinnon asiakaspalvelun tietojärjestelmä 12.08.2012 18:43:17 

Olen kyllä niin täpinöissäni, että sain kyseisen henkilön kaasokseni <3<3

3 kommenttia:

  1. Tää oli kyllä niin ihanan humoristinen ja hauska että kikattelin tälle pitkän aikaa, etenkin kun nuo työkkärin hakemukset ovat tulleet valitettavan tutuiksi :D

    VastaaPoista
  2. Ja se oli ihan kivan näköinen kun siinä oli nuo työkkärin logot ja kaikki:) Tosa se ei näytä yhtä viralliselta:) Osa totuutta on, että olisin voinut asiaa kysyä kaasolta heinäkuussa, mutta en jostain syystä saanut kerättyä tarpeeksi rohkeutta:( :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!