keskiviikko 22. elokuuta 2012

Pukusovittelua osa 2

Kävin tänään Raumalla sovittelemassa pukuja. Liikkeen valikoima oli melko suppea meneillään olevan remontin vuoksi. Liikkeessä sovitin muutamaa pukua, joista ensimmäinen oli ylivoimaisin. Siitä tuli jopa jo melko vahva tunne, sitten kun myyjä vielä laittoi hunnun päähän niin...Puku oli ihana. Mutta, kuten aina, myös tässä ihastuksessa on omat muttansa. Koska liike on remontin alla, eivät he suostu minkäänlaisiin maksujärjestelyihin. Eivätkä suostu myöskään varaamaan mekkoa. Korjaukset pitäisi tehdä itse ja mekko viedä kotiin samantien...äh! 

Sovittamani mekko oli kyllä ihana ja sai jopa tipan mukana olleen äidin linssiin. Puvun yläosa oli hieman sweetheart tyylinen ja siinä oli pitsikirjailua. Malliltaan se oli puolimerenneito. Väriltään täysin valkoinen. Siitä puuttui blingblingit kokonaan, mutta niitä olisi varmasti tarvittaessa helppo lisätä. HIntakin oli yleisesti ottaen hyvä, ainoa vaan, että se oli kuitenkin sen verran korkea, että en pysty suoralta kädeltä sitä ostamaan. Puku on myös hieman pieni, joten jonkun pitäisi sitä hieman leventää. Ja mielestäni tuo täysin valkoinen sopii minulle erittäin hyvin. Olen myös hieman yllättynyt siitä, kuinka hyvin hieman kapealinjaisempi puku sopii minulle. MIetenkin, olisiko puvun helmasta mahdollista saada leveämpää?

Pitikirjailut eivät näy kuvassa


Sitten kävin kolmen makutuomasin kera Juhlavassa. Kokeilin kahta edellisen kerran pukua ja olin yllättynyt siitä, kuinka kivoilta ne silti aamun sovituksen jälkeen tuntuivat. Mutta kyllä silti niistä kahdesta se unissakin kummitellut mekko vain oli se parempi:) Juhlavassa lupasivat pitää vielä huomisen tuota pukua minulle varattuna. Kyseinen puku on väriltään Ivory, joka ei mielestäni ehkä ole yhtä korostava väri kuin tuo täysin valkoinen. Mutta puvussa on aivan ihana helma ja laahus ja siinäkin on hieman pitsikirjailua ja juuri ihanasti blingblingiä ja se istuu todella ihanasti ja mitään muokkauksia ei tarvitse tehdä. Ja plussana tietty se, että sen saa maksettua osissa. Isännälle kerroin, mitä asioita pähkään näissä puvuissa ja hän kannusti valitsemaan juhlavan puvun. Ja se sopisi äydellisesti meidän "budjettiimme".

Se miksi itse tällä hetkellä kallistun erittäin vahvasti tuon Juhlavan puvun suuntaan on seuraava: Vaikka mielestäni näytin todella nätiltä tuossa Friiattaren puvussa, elegantilta ja kauniilta ja äidilläkin tippa tuli linssiin, on tuo juhlavan puku kuitenkin ihan minun näköiseni. Itse en ole elegantti, enkä pidä simppeleistä asioista, pidän blingblingistä, isoista helmoista ja laahuksista. Haluan tuntea itseni mieluummin huolettomaksi prinsessaksi kuin elegantiksi hienostelijaksi (tuolta tuo eka puku sai oloni tuntumaan). Ja Juhlavan Sweetheart..ah, kun mun tekis vaan mieli koko ajan halata ja rutistaa sitä mekkoa:) Vaikka siitä ei tullut samanlainen fiilis sovittaessa kuin tämän aamun ekasta, saa se minut ajattelemaan sitä KOKO ajan:) Ja siitäkin saa halutessa ilman vannehametta kapeamman mallisen:) juhlavan mekko on vain jo teoria tasollakin enemmän minua:)



Katsotaan nyt kuinka käy. Nyt kun tänään kokeilin muitakin mekkoja, tulin miettineeksi, että ehkä jostakin se todella vahva tunne vielä tulee:) Ehkäpä on viisainta jatkaa etsintöjä, ehkäpä ei, se selvinnee lähiaikoina:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!