lauantai 11. elokuuta 2012

Päätöksiä?

Nyt taitaa olla niin, että huomenna saamme sulhon kanssa aikaan päätöksiä ainakin väriteeman suhteen:) Jei! Mieheni lupasi, että sunnuntaina voimme jutella mm. kuvauspaikoista ja värimaailmasta, jos haluan. No TOTTAKAI haluan:D Eilen kysäisin" jotta saan suurimman vouhotuksen pois alta ennen sunnuntaita, niin paljonko olet varannut aikaa tälle meidän keskustelulle?Että sovitaanko vaan joku tietty juttu vai kuinka paljon saan höpistä? " (pakko kysyä kun tähän mennessä hääjutuista ei tosiaan ole saanut puhua.) Ja hän totesi" Saat höpistä ja hössöttää ihan niin paljon kuin haluat" LOVE<3:)

Eli nyt ennen kuin isäntä kotiutuu töistä, olisi hyvä päivitellä tuota hääkansioita, että on sitten jotain mitä esitellä. Ja kai sitä samalla voisi paljastaa hieman tämänkin blogin saloja:) Ja tosiaan 20.8 ja 29.9 on nyt varattu sovitusajat morsiuspukuliikkeisiin ja tuolloin 20.8 käyn myös vilkaisemassa sormuksia. Olnneksi olen löytänyt moooonia ensi kesän morsiamia, jotka ovat vähintään yhtä innokkaita kuin minäkin. Näin ollen siis päätin, että ei, en ole liian ajoissa:)! 20.8 tarkoituksena on mennä vain katsomaan, minkä mallisen puvun oikeasti nyt sitten haluaisin. Ja oikeasti TOIVON, että en löydä hyvää pukua kyseisestä liikkeestä, sillä en halua missata 29.9 tapahtuvaa tyttöjen reissua Zazabellaan:) Tai no, ainahan voi ostaa useamman puvun ja myydä huonommat sitten pois;)

Tänään siis ffiilistelen vielä pukuja ja sormuksia ja huomenna/huomisen jälkeen saamme varmasti aikaikseksi postauksia mm. värimaailmasta, koristeista ym. Ja potentiaalisen puvun löytymisen jälkeen pääsemme varmasti kampauksen, kenkien ja korujen kimppuun. Mutta first things first. Itselleni paikan ja kirkon valinnan jälkeen kun tärkeintä on puvun ja sormuksen löytyminen. Joten joudutte taas kärsimään sormus ja puku postauksista. Pian jatketaan:)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!