perjantai 31. elokuuta 2012

Värimaailma


Kuten jo aiemmin kirjoitin on häidemme väriksi päätetty musta-valko-kulta. Tai näin oli ainakin vielä eilen:D Eilen näytin miehelleni kuvia meidän juhlapaikastamme, jossa oli juuri järjestetty musta-valko-hopeat häät. Mielestäni heidän mustanpuhuva karkkibuffa pöytänsä oli upea, mutta salissa oli mielestäni liikaa valkoista ja mielestäni tila näytti liikaa sairaalalta. Näytin nämä kuvat miehelleni ja hän järkyttyi totaalisesti. Hänen mielestään tila näytti samalta kuin hautajaisissa.

Itse olin asiasta eri mieltä, mutta sanoin tietenkin, että voimme värit muuttaa, sillä enhän halua, että sulhasestani tuntuu koko ajan siltä, että hän on ruumishuoneella, suremassa päättynyttä elämää. Mieheni on erittäin huono kuvittelemaan, miltä jokin näyttää, mikäli osan mustasta vaihtaisi esimerkiksi toisen väriseksi jne.

Näytin kuitenkin täältä blogistani hänelle muutamia kuvia ja nyt näyttää siltä, että olemme päätyneet pitämään värit mustavalkoisena, mutta lisäämme kesäistä, hempeää vihreää koristukseen. Itse olen todella tyytyväinen tähän ratkaisuun, sillä pidän mm.limenvihreästä, vaikka en sitä kuitenkaan haluaisi pääväriksi. Toivottavasti pystymme löytämään kompromissin, sillä kovasti haluaisin pitää kiinni tuosta mustavalkoisesta, sillä olen jo löytänyt meille teemaan sopivan kakun, koristeen, kortit, unelmien kimpun jne. Kurjaa, että mies ei ollut osannut visioida mustavalkoista teemaa etukäteen tarpeeksi tarkkaan.

Mutta totesipa mies kuitenkin eilen, että en ainakaan enää koskaan sano, että "ei väliä" tai "ihan sama, ei mulla ole tähä mielipidettä". Sanoi vielä, että hänellähän on tunnetusti vahvat mielipiteet joka asiaan, niin miksi ei myös järjestelyihinkin:) Ehkä oli ihan hyvä, että mies hieman pelästyi, ehkä hän on nyt aktiivisemmin mukana järjestelyissä:)

Ajattelin myös, että jos otamme mukaan vihreää, ja bling blingiä on kuitenkin oltava, vaihdan sen kullan sitten joko hopeaan tai kirkkaaseen "timanttiin". Löysin eilen eräästä liikkeestä ihania sydän punoksia ja käyn tänään katsomassa, mikäli niitä on vielä myynnissä. Ostan niitä sitten muutamia koristeluita varten:)

Katsotaan, mihin väriteemaan sitä nyt sitten loppuen lopuksi päädytään:) Tässä kuitenkin hieman kuvia antamaan suuntaa siitä, mitä eilen mietimme.

Ja vaikka näissä kuvissa on paljon vihreää, ei se tule olemaan kuin pieni lisäväri. Kuvilla yritetään demonstroida halutun virheän sävy. Mikäli päädymme kukka asetelmiin, on tarkoitus mennä mm.halvalla harsokukalla ja luonnonkukilla.

P.S, isännällä on noin viikko aikaa lyödä lukkoon oma milipiteensä värimaailmasta:) Näin sovimme eilen:)


Haluttua vihreää juuri sopivan vähän

Entä jos pöytien mustat kaitaliinat vaihtaisikin tälläiseen raidoitukseen?

Halutin tyylistä. Ilman korkeita kukka-asetelmia. Pienet kukka-asetelmat vaihtaisivat värinsä valkovirhkeään



















4 kommenttia:

  1. Ihan mielenkiinnolla olisin halunnut nähdä myös sen kuvan minkä näytit teidän juhlapaikasta miehellesi :)

    VastaaPoista
  2. Valitettavasti en voi julkisesti sitä jakaa sillä kuvaajalta/häiden järjestäjältä ei ole siihen lupaa...

    VastaaPoista
  3. Kuitenkin kuvat todennäköisesti ollaan julkaisemassa juhlapaikan sivuilla, sitten voin julkaista sen myös tänne:)

    VastaaPoista
  4. Mä en oo yleensä yhtään vihreen ystävä, mutta juuri noissa sävyissä ja pienenä määränä on kyllä todella kaunis lisä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!