torstai 9. elokuuta 2012

Morsiuspuku

Nyt on sitten 20.8 varattu aika morsiuspuvun sovitukseen. Tiedän, tiedän, kovin aikaista, mutta kun haluan päästä katsastamaan tuon Ladybirdin tämän vuoden malliston ennen kuin uudet tulevat liikkeisiin. Varsinkin kun ne saattavat pian olla alennuksessa ( ;) ) ja haluan katsoa, löytyisikö heiltä käytettynä halvalla. Olisin valmis jo pian ostamaan mekon jos se oikea osuisi kohdalle. Hieman on hätäistä, mutta käydään nyt katsomassa. Ei se katsominen mitään maksa:)

Tässä siis muutamia Ladybird pukuja joista pidän:) Helmoissa ainakin nähtävissä kaavaa:) Kuvat suurena, jotta mm. yksityiskohdat näkyisivät paremmin.

Ilman ruusuketta kiitos

Ilman ruusuketta




Sama kuin yllä, vaaleammin sävyin. Tämän hetken suosikeita!

Pitsiä

Prinsessa<3

Tarkempi kuva yläosasta

Jos teemaväri olisi punainen, sopisi tämä

Sama kuin yllä, eri värein

 
En yleensä pidä kapenamallisesta, mutta tämä on ihana.





Mielipiteitä?

P.S Jos ja kun ei ekasta liikkeestä tärppää, seuraava reissu tehdään Turkuun Sydänkäpyyn ja Kaarinaan Zazabellaan syksyn aikana. Halukkaita mukaan lähtijöitä?

3 kommenttia:

  1. Jos multa kysytään niin ei ole aikasta! :D Meillä häät viikko teidän jälkeen ja ostin jo puvun :P Pakko oli, kun täydellinen tuli vastaan ♥ Ja olihan se jo 9. puku mitä sovitin. Ekan kerran sovittelin pukuja li vuosi ennen hääpäivää :D

    VastaaPoista
  2. Oisko muuten mahollista että lisäisit sivulle "liity lukijaksi" kohdan? Sais tän omalle lukulistalle, niin ei tarvi kaivaa aina koneen muistista :P

    VastaaPoista
  3. Onkos se nyt lisätty oikein? En tiennyt (uusi bloggaaja) että se pitää lisätä erikseen, luulin sen olevan näkyvissä automaattisesti..:/ Mutta nyt se ehkä on lisätty. Kiva kun olet löytänyt blogini ja onnea myös teille suuresta päivästänne:) Blogista saa vinkata myös muille:)!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!