keskiviikko 29. elokuuta 2012

Morsiuskengät

Eksyin tässä taannoin surffailemaan Brandoksen sivuille (josta kuvatkin muuten ovat). Kengän tulee toki olla mukava, mutta myös kaunis. Itse en etsi sitä käytännöllistä kenkää:) Mielellään sille tulisi olla myös jatkokäyttöä, joten ehkä valkoinen ei välttämättä ole se minun värini. Minulla on kyllä kotona yhdet kengät, joita suunnittelin, mutta ei tuolla Brandoksellakaan kaikkien kenkien hinnat olleet niin huimat etteikö voisi tosissaan harkita uusien ostamista. korkea niissä pitää olla ja olen tottunut koroilla kulkemaan, joten korot eivät tuota ongelmaa, kunhat ovat mukavat jalassa:) Tässä Brandokselta kenkiä, jotka osuivat silmään:) Ja nyt vasta katsoin kivoja kuvia, taidan illalla mennä sivuille takaisin ja katsella tarkemmin hintoja:)





Söpöt ja romanttiset


Jälkikäyttö olisi taattu


Bilemorsian?




Aivan ihanat!



Myös jälkikäyttö olisi taattu!

Samat kuin alla


Pinkki ei ehkä ole kyllä minun värini, mutta söpöt ovat:)

Kaunis muotoilu


Perinteinen

Kaunis koristelu
Tässä siis vasta yhden liikkeen valikoima:) Tarkempia tietoja www.brandos.fi

Lisäys: Ja tietty mun lempparit oli sieltä kalliimmasta päästä, melkee 100e:D Mut onneks kengillä ei oo mikään kiire:) Ja olihan tosa vasta yhden liikkeen valikoimaa:)

6 kommenttia:

  1. Aina käytännöllistä ostaa kengät, joita tulee jatkossakin käytettyä. Mun mielestä hääkengät voi olla jotain ihan muuta kuin valkoista, esim. nappaat kenkien värien teidän häiden teemaväreistä, niin niistä tulee kiva yksityiskohta senkin myötä. Hääkuvatkin joissa puvun alta vilahtaa vaikkapa punaiset kengät on hauskoja :)

    VastaaPoista
  2. "Hauskoista" kengistä puheen ollen, ihan loistavia on ne kuvat, joissa hameen alta pilkottaa saappaat:) Jos mekin otetaan maalla kuvia, niin ostan sitten kyllä vielä hääsaappaat:D

    VastaaPoista
  3. Jep, saapaskuvat ihan loistavia. Kirjoitit aiemmin Trash the Dress -kuvauksista, niissäkin voisi hyödyntää kirkkaita kumisaappaita ja vesilätäöitä/peltoa ;)
    Käy kurkkaamassa blogiani, siellä on aika paljon hääinspiraatiota, ehkä sieltä löytyy lisää ideoita suunnitteluun :)

    VastaaPoista
  4. Ihania kenkiä! Mun lempparit on näistä ehdottomasti nuo missä on pitsiä! :) Melkein voisi muuten vain ostaa, vaikka mulla meidän häihin onkin jo kengät hankittu :D

    VastaaPoista
  5. Ite en taas voi olla vinkkaamatta: mielestäni kannattaa ottaa ihanien unelmakenkien tilalle kotoa jotkut "varmat" mukaan. Itellä oli vaihtokenkänä anopin vanhat vihkikengät 70-luvulta, jotka oli hieman matalampikorkoset kun omat blingbling kengät, ja tanssinkin sitten niiden kanssa. Ei omatkaan niin hiertäny tai mitään mutta en vaan jotenki sitte jaksanu pitää niitä :D Kävelin aika paljon myös ihan paljain jaloin siellä, enkä tiedä huomasiko edes kukaan. :D

    VastaaPoista
  6. Mulla on onneks kotona yhdet varmat blingblingit:) Aattelin, et ne vois vaikka ottaa kakkoskengiks:) Ja jos ostan kengät ajoissa, ni kerkeen sit ainakin ajaa ne sisään;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!